Survivor sembol oyununu kim kazandı? Kıbrıs'a kim gidiyor?

Güncelleme Tarihi:

Survivor sembol oyununu kim kazandı Kıbrısa kim gidiyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2017 07:58

Survivor sembol oyunu kızlar ve erkekler finalistlerini karşı karşıya getirdi. Puzzle ve fiziksel güç içeren parkurda mücadele veren yarışmacılar, Kıbrıs'a erken gidebilmek için varını yoğunu ortaya koydu. Survivor'da 26 Mayıs akşamı oynanan sembol oyununda izleyicilerde adrenalini artarken, yarışmacılarda gerginlik hat safhadaydı. Peki, Survivor'da sembol oyununu kim kazandı? İşte, Kıbrıs'a gitme hakkını kazanan kişi

Haberin Devamı

Survivor'da bu akşam sembol oyunu heyecanı yaşandı. Kıbrıs'a gidecek ismin belli olduğu yarışmada adaylar bugüne kadar topladığı semboller ile bir fazla hak elde etmiş oldular. Bu akşam Kıbrıs'ın ilk finalistinin belli olduğu oyunda büyük bir mücadele yaşandı. Peki, Survivor'da Kıbrıs'a kim gidecek?

SURVİVOR SEMBOL OYUNU FİNALİ

Survivor Sembol oyunu finalinde erkekler şampiyonu Ogeday ile kadınlar şampiyonu Sema karşı karşıya geldi. Sema, 3-0 ile oyunu kazanarak Kuzu incik ve mesaj yaptırma fırsatı dışında Kıbrıs'a gitmeyi hak eden isim oldu.

Survivor Sembol Oyunu Finali Parkuru iki aşamadan oluştu. Çıkış alanından koşan yarışmacılar sürünerek tünele girip çıktı. Engel parkurunudan sonra Puzzle’yi yapan yarışmacılar, top yuvarlayarak seramikleri kırmaya çalıştı. Tekrardan yeni Puzzle’ye geçen yarışmacılar puzzle’yi doğru şekilde yaptıktan sonra kuş lastiği ile duvarda bulunan seramikleri kırmaya çalıştı.

Haberin Devamı

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI

Survivor'da bu akşam büyük ödül iki takım yarışmacılarını da kendinden geçirdi. Alp Kırşan'ın açıkladığı müthiş ödülde heyecan ve lezzetli yiyecekler bulunuyordu. Ödülü kazanan takım, Panama'ya gidecek ve oradan helikopterle şehir turu yapacaktı. Şehir turunun ardından Panama'nın en yüksek kulesine gidecek olan yarışmacılar, lezzetli yemeklerle günü tamamlayacaktı. Ödülü kazanan taraf 4 kişi kalan gönüllüler takımı oldu.

'ELİF BİR ANDA YIĞILDI'

Survivor'da bu akşam izleyicileri oldukça korkutan bir olay yaşandı. Gönüllüler takımı yarışmacısı Elif Şadoğlu, yorucu olan parkurun ardından bir anda duraksadı ve yere yığıldı. Yorgunluktan kendinden geçen yarışmacı, survivor doktoru Metin Kuş'un gelmesiyle birlikte tedavi altına alındı. Elif Şadoğlu biraz dinlendikten sonra kendine geldi ve oyuna devam etti

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!