Survivor eleme adayları kimler oldu? Survivor'da dün dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Güncelleme Tarihi:

Survivor eleme adayları kimler oldu Survivorda dün dokunulmazlığı hangi takım kazandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2020 08:31

Survivor'ın 23 Mayıs tarihli bölümünde önce dokunulmazlık ardından eleme konseyi heyecan yaşandı. Zorlu bir oyunda karşı karşıya gelen takımlar, Survivor 2. dokunulmazlık oyununda kıyasıya bir mücadele gösterdi. Peki, Survivor eleme adayları kimler oldu? Survivor'da dün dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Haberin Devamı

Ünlüler ve Gönüllüler konseptiyle ekranlara gelen Survivor'da bu akşam iki takım arasında dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Haftanın ikinci dokunulmazlığı için kıran kırana mücadele eden Ünlüler ve Gönüllüler takımı, son ana kadar pes etmedi ve galip gelmek için çabaladı. Peki, Survivor'da ikinci eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Survivor 2020'de Ünlüler ile Gönüllüler takımları, haftanın 2. dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi. Kıran kırana oyun sonrası zorlu mücadeleyi kazanan takım 10'a 6 skorla Gönüllüler oldu.

SURVIVOR’DA İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da dokunulmazlığı kaybeden takım Ünlüler oldu. En çok adı yazılan yarışmacı Elif oldu. Haftanın ikinci eleme adayı olan Elif'in adı üç kere yazılmıştı.

Haberin Devamı

BİRİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da bayram nedeniyle Acun Ilıcalı bu hafta eleme olmayacağını açıkladı. Ancak Survivor'da oynanan dokunulmazlık oyunu sonrasında bir isim eleme adayı seçildi. Bu hafta Survivor eleme adayı Yunus Emre oldu.

 

BAKMADAN GEÇME!