Survivor dokunulmazlık oyununda kazanan belli oldu! İletişim oyununda neler yaşandı?

Güncelleme Tarihi:

Survivor dokunulmazlık oyununda kazanan belli oldu İletişim oyununda neler yaşandı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2019 07:52

Survivor'da dün akşam dokunulmazlık heyecanı yaşandı. Beyaz ve siyah takım, dokunulmazlığı kazanarak kendi takımlarından kimseyi göndermemek için mücadele verdi. Peki, Survivor'da dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte, iletişim oyununda yaşananlar ve dün gecenin merak edilen bazı detayları

Haberin Devamı

Survivor 2019'un dün akşam ekranlara gelen 42. bölümünde dokunulmazlık oyunu heyecanı vardı. Zorlu parkurda haftanın ikinci dokunulmazlığı almak için ter döken takımlarından biri, bu haftanın ikinci dokunulmazlığını kazandı. Peki, Survivor'da ikinci dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Eleme adayları kimler oldu?

sezonuyla ekran önüne gelen Survivor'un bu sezonki 42. bölümünde heyecan ve gerilimin dozu oldukça yüksekti. Haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu 10-7 skorla Seda'nın (Beyaz) takımı kazandı.

İLETİŞİM OYUNUNDA NELER OLDU?

Survivor'un dün akşamki bölümünde bir de iletişim oyunu heyecanı var. Türk yarışmacılar iletişim ödül oyununda karşılaştı. Survivor Türkiye Yunanistan’ın 42. bölümünde iletişim oyununu erkeklerde kazanan Atakan olurken kadınlarda ise iletişim ödülünün sahibi Büşra oldu. İletişim ödülüne Büşra Seda, Okay, Atakan, Yusuf ve Melisa gitti.

BAKMADAN GEÇME!