Survivor 2017'de ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte nefes kesen mücadeleden detaylar

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2017de ödül oyununu hangi takım kazandı İşte nefes kesen mücadeleden detaylar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 22, 2017 23:33

Survivor 2017'de bu akşam oldukça heyecan dolu dakikalar yaşanmaya devam etti. Survivor tüm hızıyla devam ederken dokunulmazlık oyunları ve ödül oyunlarının kalitesi git gide artmaya devam ediyor. Survivor'da bu akşam ünlüler ve gönüllüler takımı müthiş bir ödül için yarıştılar. Eleme potasına girecek olan isimlerin belirlenmesiyle birlikte artık tüm gözler karınları doyurmaya çevrilmişti. Peki, Survivor 2017'de ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte, nefes kesen mücadeleden detaylar

Haberin Devamı

Ekranların herkes tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen ve dünyanın en zor yarışması olarak gösterilen survivor'da bu akşam heyecan dolu bir mücadele ekranlara geldi. Ünlüler ve gönüllüler takımı bu akşam aç karınlarını doyurabilmek adına kanlarının son damlasına kadar mücadele ettiler. 5 kişi kalan gönüllüler takımı, kaybettikleri bir dokunulmazlığın ardından bu mücadele için kenetlendiler. Ünlüler takımı ise dokunulmazlıkta başarılı oldukları kadar ödül oyunlarını da kazanmak zorunda olduklarını düşündü. Peki, Survivor 2017'de ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte, nefes kesen mücadeleden detaylar.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI

Ünlüler ve gönüllüler takımı bu hafta dokunulmazlık oyunlarının gerçekleşmesinin hemen ardından bu akşam ödül oyunu için ter döktüler. Karınları oldukça aç olan yarışmacılar müthiş ödül için adeta kenetlendi. Alp Kırşan'ın açıkladığı ödül yarışmacıları şaşkınlığa uğrattı. Ödül bir beach partiydi. Yarışmayı kazanan takım hem müthiş bir eğlenceye dahil olacak hem de tıka basa doyacaktı. Muhteşem ödülün sahibi oyunun 2 etabını da kazanan gönüllüler takımı oldu.

Haberin Devamı

ELEME NE ZAMAN

Survivor 2017'de kim elendi sorusu salı akşamı konseyde belli olacak. İzleyicilerden gelen SMS oylarına göre eleme adayı olan isimler arasından en az oyu alan isim Survivor 2017'de adaya veda edecek. 

'ADEM'DEN İNANILMAZ TEKLİF'

Adem Kılıççı, Sabriye elenmesin diye arkadaşlarına kendi isminin yazılmasını teklif etti. Bireysel dokunulmazlık ödülünü alan Sema'da takım kararına saygı duyacağını açıkladı. Adem bu teklifi üzerine İlhan Mansız'da o zaman sorumluluk alalım Sabriye yerine ben aday olayım dedi. Konseyde konuşma yapan Adem Kılıççı, 'Sabriye'nin gitmesini istemiyorum bu yüzden arkadaşlardan kendi adımın yazılmasını rica ettim. İlhan ağabey de bunu olumlu karşılayıp sorumluluk aldı. Bu altı yarışmacı bugün takım olduğunu gösterdi' dedi.

'ÜNLÜLER TAKIMINDA YENİ STRATEJİ'

İlhan Mansız, Adem'in teklifinin ardından sorumluluk almak istediklerini ve karşı takımdan bir yarışmacı göndermek için bu stratejiyi uyguladıklarını söyledi. Sabriye'nin diğer adaylara göre daha düşük oy alacağını düşünen ünlüler takımı Adem ve İlhan'ı, Ogeday ve Volkan'ın karşısına çıkararak şanslarını arttırdıklarını düşünüyorlar

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!