Survivor'da ikinci dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Eleme adayları kimler oldu?

Güncelleme Tarihi:

Survivorda ikinci dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı Eleme adayları kimler oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2018 23:19

Finale oldukça kısa bir zaman kalan Survivor’da dokunulmazlık oyunu bu akşam yine kıran kırana mücadelelere sahne oldu. Survivor'da bu akşam oynanan ikinci dokunulmazlık oyununda kazanan takım, oldukça zorlu ve yorucu bir parkurda yarışan yarışmacılarının nefes kesen mücadelesinin ardından belli oldu. Peki, haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Ada konseyinde eleme adayları kimler oldu?

Haberin Devamı

Heyecanın hız kesmeden devam ettiği Survivor 2018'in 3 Haziran akşamı ekranlara gelen bölümünde, haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu heyecanı vardı. Dün yapılan haftanın ilk dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kazanmıştı. Bu akşam ekranlara gelen zorlu mücadelelerde ise ikinci dokunulmazlık oyununu hangi takımın kazandığı belli oldu. İşte, haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu ve bu akşam yaşanan önemli gelişmeler...

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2018 bu akşam 88. bölümüyle ekranlara geldi. 3 Haziran akşamı, ünlüler ve gönüllüler takımından oyuncular ikinci dokunulmazlık oyununu kazanmak için tüm güçleriyle adeta savaştı. Oldukça gerilimli ve sert dakikaların yaşandığı ikinci dokunulmazlık oyununun galibi ünlüler takımı oldu. Bu sonucun ardından gönüllüler takımı önce bireysel dokunulmazlık oyunu ile kendi içinde yarıştı ve ardından eleme adaylarını belirlemek için ada konseyi yaptı.

Haberin Devamı

BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Haftanın ikinci dokunulmazlığını kaybeden gönüllüler takımı, bu kez kendi arasında bireysel dokunulmazlık için yarıştı. Kıran kırana geçen zorlu mücadele sonrası kazanan isim Nagehan Karadere oldu. Bu sonucun ardından Nagehan ada konseyinde istediği bir kişiyi eleme potasına çıkarma hakkı kazandı.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Haftanın ikinci dokunulmazlığını kaybeden gönüllüler takımı arasında yapılan ada konseyinde Hakan Hatipoğlu, en çok oyu olarak takım arkadaşları tarafından eleme potasına gönderildi. İkinci eleme adayı ise bireysel dokunulmazlığı kazanan Nagehan tarafından belirlendi. Nagehan Karadere ikinci eleme adayı olarak Damla’nın ismini söyledi.

Bu sonucun ardından, geçtiğimiz akşam dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımından Turabi Çamkıran ve Ümit Karan, ikinci dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımından ise Hakan Hatipoğlu ve Damla Can eleme potasına çıktı.

BU AKŞAM YAŞANAN DİĞER GELİŞMELER

Dokunulmazlık oyununda Damla karşısında sayıyı alan Merve, oyun sonu parmağımı kırdım diyerek kendini yere bıraktı. Hakan Hatipoğlu, Mustafa Kemal'e karşı oynadığı oyun sonunda yaptığı atışla sakatlandı. Doktor Metin Kuş yarışmacıya müdahalede bulundu.

Haberin Devamı

Hakan Hatipoğlu üst üste oyunlar kazanan takımı hakkında övgü dolu sözler söyledi. Ayrıca ada konseyinde Mustafa Kemal'in Ümit Karan'ın ismini söylemesine çok şaşırdığını söyledi.

Mustafa Kemal, konseyden önce eleme adayı olarak seçimini Ümit Karan'dan yana kullanacağını açıkladığını buna rağmen kendisine olumsuz geri dönüş yaptığını söyledi. Konsey sonrası kendisine verilen tepkiden dolayı da yaptığı seçimden pişman olmadığını söyledi.

Ümit Karan ada konseyinden önce strateji yaptıklarını ve Mustafa Kemal'in Merve'nin ismini söyleyeceğini konuştuklarını açıkladı. Konsey alanına giderken Mustafa Kemal'in yanına gelerek kendisinin ismini söyleyeceğini açıkladığında çok şaşırdığını da sözlerine ekledi.

BAKMADAN GEÇME!