Survivor'da bu hafta kim elendi? Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu

Güncelleme Tarihi:

Survivorda bu hafta kim elendi Survivorda adaya veda eden isim belli oldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2017 00:16

Survivor 2017'de bu hafta kim elendi sorusu bu akşam gerçekleşen eleme konseyinin ardından belli oldu. Survivor 2017 tüm hızıyla devam ederken oynanan dokunulmazlık oyunları da nefes kesmeye devam ediyor. Survivor'da bu hafta iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden gönüllüler takımı adalarından bir kişinin gitmesi için oylama yapmışlardı. Yapılan oylamada Berna Keklikler, Anıl Karakurt, Gökhan Gözükan ve Burçak Tuncer eleme adayları olarak belirlenmişti. Peki, survivor'da bu hafta adaya kim veda etti?

Haberin Devamı

Ekranların herkes tarafından soluksuz takip ettiği survivor'da bu akşam yine heyecan dolu anlar yer aldı. Dünyanın en zor yarışması olarak gösterilen survivor'da artık en zor zamanlara girilmeye başlandı. Oynanan oyunların kalitesi artarken elenen adaylarla birlikte survivor finalistlerinin kimler olabileceği yavaş yavaş şekilleniyor. Bu hafta iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden gönüllüler takımından adaya bir kişi veda etti. Peki, survivor'da bu hafta kim elendi. İşte, adaya veda eden o isim.

Ceza oyunu ile haftaya başlayan Survivor 2017 yarışmacıları zorlu haftada iki dokunulmazlık mücadelesi oynadı. Ceza oyununda yenilen survivor ünlüler takımı dokunulmazlık oyunlarında aldıkları ceza nedeniyle -1 ile başlamak zorunda kaldı. Rakibinden sayıca üstün olmalarına rağmen bu avantajı kullanamayan gönüllüler takımı her iki dokunulmazlık oyununda da yenildiği için eleme adaylarını kendi takımlarından çıkarmak zorunda kaldı.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ

İlk dokunulmazlık oyunu sonrasında konseye giden gönüllüler Berna ve Anıl'ı eleme adayı olarak belirledi. İkinci dokunulmazlık sembolünü de kaybeden gönüllüler bu kez sadece oylama ile eleme adayı belirlemek için konseye gitti. Konseyde bir eleme adayı daha çıkaracak olan gönüllüler iki isme de aynı sayıda oy verince iki eleme adayı daha çıkardılar. İkinci konseyde Burçak ve Gökhan'ın eleme adayı olduğu gönüllüler takımında eleme stresini bu akşam 4 kişi yaşadı. Halk tarafından gerçekleştirilen SMS oylaması sonucunda en az oyu alan ve adaya veda eden isim gönüllüler takımında Burçak Tuncer oldu.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2017 Ödül oyununun galibi ünlüler takımı oldu. Tartışmaların yaşandığı Gönüllüler takımında özellikle Burçak'ın eleme adayı oluşu takımda tansiyonu yükseltti. Tartışmalı geçen yarışmalar esnasında, taraflar arasında gerginlik hat safhadaydı.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da bu hafta gönüllüler takımı için kabus gibi bir hafta yaşandı. Dokunulmazlık oyunlarını kaybeden gönüllüler takımı tam 4 ismi elenme potasına sokarak stresli bir haftaya giriş yaptılar.

Haberin Devamı

İlk kaybedilen dokunulmazlık oyununda takım oylaması ile Berna'nın adı yazılırken, bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Ogeday, Anıl'ın ismini söyledi ve ilk pota Berna, Anıl olarak şekillendi. İkinci gün kaybedilen dokunulmazlık oyununda ise tam anlamıyla bir kaos meydana geldi.

Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan Elif ve Ogeday'ın ismi yazılamazken, 4 oy Burçak'a, 4 oy da Gökhan'a çıktı. Oyların eşit olmasından dolayı Gökhan ve Burçak ikinci günün elenme adayı olarak potada yerini aldı.

Bu sonucun ardından Berna, Anıl, Gökhan ve Burçak elenme adayı olarak potada yer alan isimler oldu

Haberin Devamı

TUĞÇE GÖZ YAŞLARINI TUTAMADI

Tuğçe en yakın arkadaşı Burçak'ın adının potada olmasının ardından göz yaşlarına hakim olamadı ve Anıl'a ağır suçlamalarda bulundu. Anıl'da bu potanın şuan daha adil olduğunu takımın başarılı isimlerini bir kenara bırakarak bu 4'lünün adil şekilde oylanmasını istediğini sözlerine ekledi.

'BU 4'LÜNÜN ADİL OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM'

Anıl, Burçak'ın adını yazanlardan birinin de kendisinin olduğunu ve takımın başarılı yarışmacılarını bir kenara bırakırsak, bu Burçak'ın da elenme potasında olması gerektiğini söyledi. Bu açıklamarın ardından sinirler gerildi ve Tuğçe, Anıl'a ağır suçlamalarda bulundu ve Anıl'ı bir kaç kez potadan ben ve Burçak kurtardık. Şimdi böyle bir şey yapmasına çok şaşırdım dedi

 

BAKMADAN GEÇME!