Survivor'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte nefes kesen mücadele

Güncelleme Tarihi:

Survivorda dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı İşte nefes kesen mücadele
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2017 22:42

Survivor'da bu akşam nefes kesen bir dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Survivor 2017'de oyun heyecanı ve ada sıkıntıları devam ederken mücadelelerde kavgalarda devam ediyor. Bu akşam oynana dokunulmazlık oyunununda iki takımda nefes kesti. Sabriye ve Serhat Akın arasında tansiyon yükseldi. Peki, survivor'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte nefes kesen mücadeleden detaylar.

Haberin Devamı

Survivor adasında birleşme partisine az bir zaman kala mücadele, hırs ve rekabet de kat kat artıyor. Survivor'ın dün akşam yayınlanan bölümünde eleme adaylarından biri olan Erdi, takım arkadaşı Ogeday hakkında şok açıklamalarda bulundu. Takım arkadaşının tutarsız davrandığından yakınan Erdi, ‘Ordunuzu tarumar edeceğim.’ Diyerek rest çekti. Öte yandan haftanın ikinci dokunulmazlık oyununda Ünlüler arasında sesler yükseldi. Survivor’ın başlarında sert bir tartışma yaşayan Serhat Akın ve Sabriye bir kez daha karşı karşıya geldi. Dokunulmazlık oyununda ise nefes kesen bir mücadele yaşandı. Peki, survivor'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

İKİNCİ DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI

Survivor 2017'de bu akşam oynanan dokunulmazlık oyununda iki takımda kanlarının adeta son damlasına kadar mücadele ettiler. Ünlüler ve gönüllüler takımı adalarından kimsenin yazılmaması için sonuna kadar yarıştılar. Gönüllüler takımı oynanan ilk dokunulmazlık oyununu kaybetmişti. Gönüllüler takımı adalarından Erdi ve Berna'nın ismini potaya çıkarttılar. İkinci dokunulmazlık oyununda bu akşam gönüllüler takımı adeta rüzgar estirdi. Oyunun iki etabını da kazanan gönüllüler takımı dokunulmazlığa ulaştı. Böylece gönüllüler takımı ve ünlüler takımı arasından 1 kişinin gideceği garantilendi. Ünlüler takımı ada konseyinde oy çokluğuyla Sabriye Şengül'ün adını çıkarttı. Bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanan Serhat Akın ise Adem Kılıççı'nın ismini verdi. Böylece eleme potasına Erdi Ünver, Berna Keklikler, Sabriye Şengül ve Adem Kılıççı kaldı. 

Haberin Devamı

Survivorda dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı İşte nefes kesen mücadele

SERHAT VE SABRİYE ARASINDA GERGİNLİK

Survivor'da bugün oynanan dokunulmazlık oyunu esnasında Serhat Akın ve Sabriye arasında tansiyon oldukça yükseldi. Ünlüler takımı oyun esnasında zaten kaybediyorlardı bir de üzerine bench'te çıkan tartışma olayların fitilini ateşledi. Oyunu kaybeden Sabriye oldukça sinirliydi ve Serhat Akın'la arasında laf dalaşı başladı. Serhat Akın'a "oğlum" diye seslenen Sabriye, Serhat'ı oldukça kızdırdı. Yaş olayını dile getiren Serhat Akın, Sabriye'ye oldukça sinirlendi. İki yarışmacı da bir süre sonra sakinleşti ve oyun kaldığı yerden devam etti.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA NELER YAŞANDI?

1 Nisan akşamı oynanan dokunulmazlık oyununda çok çekişmeli dakikalar ekrana geldi. İlk turu 5-0 gibi büyük bir farkla kazanan gönüllüler takımı, ikinci tura rahat girerek büyük bir hata yaptı. İkinci turda daha diri bir takımla karşılaşan gönüllüler, bu kez 5-0 mağlup olmaktan kaçamadı. Final turunda ise ünlüler, gönüllülere fırsat tanımadan olayı noktaladı ve dokunulmazlığın sahibi oldu.

ÜNLÜLER TAKIMINDA ŞAŞIRTAN TABLO

Survivor'un dokunulmazlık oyununda dün akşam enteresan dakikalar yaşandı. Takım içerisinde performansları ile sürekli olarak eleştirilen Sabriye ve Şahika, dokunulmazlık oyununda inanılmaz bir mücadele sergiledi. İki yarışmacının bu çabası, diğer arkadaşları tarafından takdir gördü.

SABRİYE DEĞİŞTİĞİNİ KABUL ETMİYOR

Yarışmalara adaptasyonu ve olaylara bakış açısında ciddi bir değişiklik olduğu fark edilen Sabriye, arkadaşlarının bu konuyla ilgili görüşlerini tepki vererek reddetti. Sema ve Serhat'ın bu değişikliği Sabriye'ye anlatmaya çalışması, küçük çaplı bir gerginliğe neden oldu.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU GÖNÜLLÜLERİ ZORLADI

Dokunulmazlığı kaybederek bireysel dokunulmazlık oyununa giden gönüllüler takımı, küp oyununda bir hayli zorlandı. Üst üste koydukları küpleri düşürmemek için mücadele eden yarışmacılar, bireysel dokunulmazlığı kazanarak yarışmaya devam eden isim olmak istedi. Bireyse dokunulmazlığı Ogeday kazandı

KİMİN ADI YAZILDI?

Dokunulmazlığı kaybederek ada konseyine iki kişinin ismini belirlemek için giden gönüllüler takımında eleme potasına giren adaylar belirlendi. Bu haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımında bireysel dokunulmazlığı kazanan Ogeday, Berna'yı eleme adayı olarak belirlerken, takım içi oylamada en çok adı yazılan Erdi ise potaya giren ikinci aday oldu.

Haberin Devamı

Survivor'da cuma akşamı 'sembol düşürme' oyunu oynandı. Ödülü gören iki takım oyuncuları oldukça heyecanlanırken, bu heyecan oyuna da yansıdı. Ödül oyununda bu hafta oyunu kazanan takım ızgara et menüsünün sahibi olacaktı. İştah kabartıcı menüyü gören oyuncular uzun zamandır aç olmalarının da etkisiyle hırslı bir oyun ortaya koydular. Ödül oyununa iyi başlayan gönüllüler takımı kazanan taraf oldu ve karnını doyurdu..

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!