Survivor'da eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Güncelleme Tarihi:

Survivorda eleme adayı kim oldu Dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2020 12:54

Survivor'da dokunulmazlık oyununu kimin kazandığı araştırılıyor. Survivor'da 13 Haziran'da dokunulmazlık oyununu oynandı. Büyük heyecanın yaşandığı yarışta mavi takım ve kırmızı takım karşı karşıya geldi. Kazanan takımın belli olmasının ardından birinci eleme adayı için konsey düzenlendi. İşte Survivor eleme adayı ve detaylar...

Haberin Devamı

Finale adım adım yaklaşılan Survivor'da dün akşam dokunulmazlık oyunu heyecanı vardı. 13 Haziran 2020 tarihli Survivor'ın 106. yeni bölümünde Kırmızı takım ile Mavi takım arasında haftanın 1. dokunulmazlık oyunu oynandı. Mücadele sonunda kazanan takım belli oldu. Bu hafta, dokunulmazlık oyunları sonrasında bir yarışmacı çeyrek finali göremeden Survivor'a veda edecek. Peki, Survivor'da dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

AVANTAJI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor 2020'de haftanın ilk dokunulmazlık oyunu öncesinde avantaj oyunu oynandı. Zorlu parkurda kıyasıya bir mücadele verildi. Dokunulmazlık oyununda avantajı Kırmızı takım kazandı.

DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor'ın 106. bölümünde Kırmızı takım ile Mavi takım arasında haftanın 1. dokunulmazlık oyunu oynandı. Dokunulmazlık oyunu sırasında yarışmacılardan, tüm engelleri aştıktan sonra ilk olarak onar tane halkayı renklerine göre sırayla dizmesi ve sonra iki başarılı atış yapması istendi.

Haberin Devamı

Oyun esnasında Elif'in ve Nisa'nın yaşadığı sakatlık anları izleyenleri korkuttu. Survivor'da 1. dokunulmazlık oyununu Kırmızı takım kazandı.

Öte yandan Survivor 2020’de dokunulmazlığı kazanan takım, aynı zamanda seçecekleri bir yemeği yeme hakkını da elde etti.

ELEME ADAYI KİM OLDU?

Dokunulmazlığı kaybeden Mavi takım, ada konseyinde yapacağı oylama ile haftanın ilk eleme adayını belirlendi. Konsey sonrası eleme adayı Ardahan oldu. 

 

BAKMADAN GEÇME!