Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı? İşte Survivor'da ilk eleme adayı olan isim!

Güncelleme Tarihi:

Survivorda dokunulmazlığı hangi takım kazandı İşte Survivorda ilk eleme adayı olan isim
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2021 00:33

Survivor Türkiye'nin 2. bölümünde sezonun ilk dokunulmazlık oyunu heyecanı vardı. Gönüllüler ve ünlüler takımı dokunulmazlık oyunu öncesi seçim hakkı için avantaj oyununa çıktı. Kazanan takımı kamera kayıtlarının belirlediği oyun nefes kesti. Öte yandan ilk eleme adayı da konseydeki oylama ile belli oldu. Peki, Survivor'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Haberin Devamı

Survivor Türkiye'nin 2. bölümü de nefes kesen mücadelelere sahne oldu. Ünlüler ve gönüllüler takımı dokunulmazlığın yanı sıra market oyunu için de parkura çıktı. İşte, sezonun ilk market oyununu kazanan takım ve dokunulmazlığa dair detaylar...

MARKET OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor 2021'de market oyunu kıyasıya mücadeleye sahne oldu. İki takım da verilen ödülü kazanmak için tüm güçlerini ortaya koydu. Mücadele sonunda market oyununu Ünlüler Takımı kazandı. Böylece Ünlüler, kişi başına üçer yumurta ödülü kazandı. Öte yandan Gönüllüler Takımına göre 1,5 kat erzak aldılar.

İLK DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Haftanın ilk eleme adayını belirlemede önemli olan dokunulmazlık oyunu geride kaldı. Survivor'da ilk dokunulmazlığı Ünlüler Takımı 10'a 7 gibi bir skorla kazandı. Bu sonuçla birlikte Gönüllüler Takımı ilk eleme adayı için konseye gidecek.

Haberin Devamı

ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor 2021'in ilk eleme adayı dokunulmazlık oyununun ardından yapılan ada konseyinde belli oldu.

Konseyde yapılan oylama sonucu en çok oyu alan Sena ilk eleme adayı olarak potaya gönderildi.

 

BAKMADAN GEÇME!