Survivor 2017'de büyük ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte ödül oyununda nefes kesen mücadele

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2017de büyük ödül oyununu hangi takım kazandı İşte ödül oyununda nefes kesen mücadele
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2017 23:29

Survivor'da bu akşam oynanan ödül oyununda iki takım yarışmacıları da adeta izleyicilere nefes kesen dakikalar yaşattı. Survivor ilerledikçe ödül oyunlarının kalitesi de artmaya devam ediyor. Acun Ilıcalı tarafından açıklanan ödül bu akşam iki takım yarışmacılarının da yüzünü güldürmeyi başardı. Ödülü kazanmak isteyen ünlüler ve gönüllüler takımı oldukça zor bir parkur ile savaştılar. Kol gücünü gerektiren parkur yarışmacıları nefes nefese bıraktı. Peki, Survivor 2017'de büyük ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte, ödül oyununda nefes kesen mücadele.

Haberin Devamı

Ekranların herkes tarafından soluksuz takip ettiği, dünyanın en zor yarışması olarak gösterilen survivor'da bu akşam yine heyecan seviyesi oldukça yüksekti. İki takım yarışmacılarının da en sevdiği gün olan ödül oyunu günü bu kez yüzleri fazlaca güldürdü. Acun Ilıcalı ödülü açıkladığı anda iki takım yarışmacıları da adeta havaya uçtu. Survivor 2017'de büyük ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte, ödül oyununda nefes kesen mücadele.

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI

Survivor 2017'de bu akşam gerçekleşen ödül oyununda iki takım yarışmacıları da oldukça zor dakikalar yaşadı. Acun Ilıcalı tarafından açıklanan ödül yine büyük bir ödüldü ve yarışmacılar seyahat edecekti. Yarışmayı kazanan takım bu akşam Santa Domingo'da muhteşem bir gecenin tadını çıkartacaktı fakat önlerindeki parkur oldukça zorluydu. Oyunun ilk etabını gönüllüler takımı rahat bir şekilde kazandı. Oyunun ikinci etabında ise bu kez ödüle kendi takımlarının gitmesini isteyen ünlüler mücadele etti ve oyunun ikinci etabını kazandı. Final etabı ise bayrak yarışına kaldı. Büyük ödülü kazanan takım tekrardan gönüllüler takımı oldu. 

Haberin Devamı

CEZA OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2017 tüm hızıyla devam ederken ünlüler ve gönüllüler takımında ceza oyunlarının sıkıntısı yaşanıyor. Ünlüler ve gönüllüler takımı ceza oyunu lafını duyunca suratlarını ekşitiyorlar. Daha önce oynanan ceza oyunlarında takımlar evsiz kalmıştı ve soğuk havada yağmur altında yatmak zorunda kalmışlardı. dün akşam oynanan ceza oyununun kaybedeni ise bütün avantajı kaybedecekti. Oyunu kaybeden takım bu hafta ünlüler takımı oldu ve ünlüler takımı bu hafta oynanan dokunulmazlık oyunlarına 1-0 geriden başlayacaklar. 

ŞAHİKA'NIN GİDİŞİNİN ARDINDAN ÜNLÜLER KARIŞTI

Şahika'nın geçtiğimiz hafta elenmesinin ardından ünlüler takımında ipler kopma noktasına geldi. Furkan, Adem'i diğer yarışmacılarla birlikte hareket ettiği için suçlarken, Sema 'ben o potada elenseydim, vicdanın rahat bir şekilde parkura çıkabilecek miydin?' diyerek Adem'e sitem ediyor.

SURVİVOR'DA BUZ DOLABI ÖDÜLÜ

Haberin Devamı

Geçtiğimiz hafta ödül oyununda içi tamamen dolu buzdolabını ödül olarak kazanan ünlüler takımı keyifli bir 48 saat geçirdi. Uzun zamandır süren açlıklarını doyurucu besinlerle karşılayan ünlüler takımının dün akşamki performansı merak konusu oluyor.

ANIL'LA BERNA ARASINDA SERT TARTIŞMA

Yeni bölüm tanıtımında Anıl ve Berna arasında ciddi bir tartışmanın yaşandığı görülüyor. Görüntülerde Anıl'ın, Berna ile tartışmak istememsine rağmen, Berna'nın bir takım sorulara cevap aradığı gözüküyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!