Survivor'da dün kim elendi? Araba ödülünün kazananı kim oldu?

Güncelleme Tarihi:

Survivorda dün kim elendi Araba ödülünün kazananı kim oldu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2019 23:48

TV8 ekranlarında seyirciler tarafından heyecanla takip edilen yarışma programı Survivor 2019'da bu akşam araba ödülü heyecanı yaşandı. Survivor'un 39. bölümünde, yarışmacıların siyah ve beyaz olmak üzere iki takım olarak karışık yarıştığı oyunda, yarışmacılar parkurda yine ter döktü. Gecenin sonunda bir kişi ise araba ödülünün sahibi oldu. Peki, Survivor'un 39. bölümünde araba ödülünü kim kazandı? İşte Survivor'un bu akşamki bölümünde yaşananlar...

Haberin Devamı

TV8 ekranlarında seyirciler tarafından heyecanla takip edilen yarışma programı Survivor 2019'da dün akşam araba ödülü heyecanı yaşandı. Survivor'un 39. bölümünde, yarışmacıların siyah ve beyaz olmak üzere iki takım olarak karışık yarıştığı oyunda, yarışmacılar parkurda yine ter döktü. Gecenin sonunda bir kişi ise araba ödülünün sahibi oldu. İlerleyen dakikalarda ise yarışmaya veda eden isim belli oldu. Peki, Survivor'un 39. bölümünde araba ödülünü kim kazandı? Survivor'da dün kim elendi? İşte Survivor'un dün akşamki bölümünde yaşananlar...

ARABA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Araba ödüllü yarışma için yarışmacıların siyah ve beyaz olmak üzere iki ayrı takım oluşturduğu oyunda kıyasıya mücadele yaşandı. Kıran kırana geçen oyunda Sude ve Dalaka iki ayrı takım oluşturdu. Survivor'un 39. bölümünde ise bu hafta arabayı kazanan kişi Sude oldu.

Haberin Devamı

SEMBOL ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor Türkiye Yunanistan'ın bu akşamki bölümünde Türk takımında sembol oyunu oynandı. Kadınların ve erkeklerin iki ayrı takım oluşturduğu oyunda iki kişi sembol ödülünün sahibi oldu. Heyecanlı mücadele sonrası erkeklerde sembolü kazanan kişi Emre, kadınlarda ise Melisa oldu.

 

Survivor Türkiye Yunanistan’da bir Yunan yarışmacı elendi. Eleme adayları, Tony, Vasilikos ve Spyros olmuştu. Yapılan oylama sonucunda adaya veda edeb isim Vasilikos oldu.

BAKMADAN GEÇME!