Survivor'da ağlatan açıklama: Reşat ve Cemal Hünal elendi mi?

Güncelleme Tarihi:

Survivorda ağlatan açıklama: Reşat ve Cemal Hünal elendi mi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2021 09:18

Survivor’ın 11 Ocak tarihli bölümünde ada konseyinde hem ünlüler hem de gönüllüleri şoke eden bir diskalifiye açıklaması geldi. 2021 Survivor ünlüler takımında yer alan Cemal Hünal önceki bölümlerde rahatsızlanırken; Gönüllüler takımındaki Reşat da sakatlık yaşamıştı. Sosyal medyada Cemal Hünal’ın diskalifiye edilebileceği iddia edilirken; kırmızı alarm uyarısı Reşat için geldi. Reşat’ın devam edememe durumunun olabileceğini açıklaması ardından takım arkadaşlarından bazıları gözyaşlarını tutamadı.

Haberin Devamı

Ekran macerasına kısa bir süre önce başlayan Survivor Türkiye'nin yayınlanan son konseyinde duygusal anlar yaşandı. Takımın sempatik isimlerinden biri olan Reşat'ın sakatlığı ile ilgili bilgi veren Acun Ilıcalı'nın açıklaması sonrası Gönüllüler takımı buz kesti.

Reşat'ın yarışmaya devam edememe durumu olduğu belirtildi. Acun Ilıcalı, “Çok ciddi bir kırmızı alarm var. Doktorumuzun Metin Kuş’un söylediğine göre, tahminimizden daha büyük sakatlık var. Benim aldığım bilgiye göre, senin Survivor’a devam edememe durumun var. İyileşecek kırık varmış iyileşemeyecek kırık varmış. Bazı zamanlarda hiçbir şey yapmaman gerekebilir.” Dedi.

Ayağındaki sorunun ilerleyen günlerde değerlendirilerek Reşat'ın yarışmaya devam edip edemeyeceği açıklanacak.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!