Survivor yeni bölüm fragmanı büyük gerginlik ile ekrana geldi! Eleme adayları kim oldu?

Güncelleme Tarihi:

Survivor yeni bölüm fragmanı büyük gerginlik ile ekrana geldi Eleme adayları kim oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2020 08:14

Survivor dokunulmazlık oyunu dün akşam heyecan dolu anlara şahit etti. Dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı bu hafta aralarından 1 kişiye veda edecek. Ünlüler takımının 3 kişiye düşmesiyle birlikte Survivor kısa bir süreliğine bireysel performansa dönecek. Bireysel performansta en iyi iki isim kendi takımlarını kuracak. Surivor yeni bölüm fragmanında Yunus Emre ile Berkan arasındaki gerilim dikkat çekti. İki arasındaki atışmaya Acun Ilıcalı müdahale etti ve Yunus Emre'yi oyun dışına gönderdi.

Haberin Devamı

Survivor’ın 93. Bölümünde oynanan dokunulmazlık oyunu büyük mücadeleye sahne oldu. TV8'de izleyiciyi ekran başına kilitleyen Survivor 2020'nin yeni bölümünde dokunulmazlık oyunu heyecanı vardı. Finale adım adım yaklaşılan yarışmada bu haftanın 4. dokunulmazlık oyununu hangi takımın kazandığı merak konusu oldu. Öte yandan Acun Ilıcalı yeni takımların nasıl belirleneceğini açıkladı. Peki, Survivor'da 4. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Survivor'da Ünlüler Takımı ve Gönüllüler Takımı haftanın 4. dokunulmazlık oyununu kazanmak için kıyasıya bir mücadele verdi. Öte yandan Survivor'ın 93. bölümünde takımlar, her oyun öncesinde oynadıkları avantaj oyunu için de çaba gösterdi. 

AVANTAJI KİM KAZANDI?

Survivor 2020 yeni bölümde Ünlüler ile Gönüllüler takımı, 4. dokunulmazlık oyunu öncesi avantaj oyunununda karşı karşıya geldi.

Haberin Devamı

Bayrak yarışında Ünlüler de Gönüllüler takımları tüm güçleri ile mücadele etti. Dört yarışmacı sembolleri devirmek için uğraştı. Burada Ünlüler farklarını ortaya koydu ve avantajı kazandı.

4. DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Heyecanlı yarışma programı Survivor 2020'nin bu akşamki 93. bölümünde haftanın 4. dokunulmazlık oyunu vardı. Mücadele ve rekabet dozunun yüksek olduğu oyunu kazanan Gönüllüler Takımı oldu. 

Bu sonuçla Gönüllüler Takımı son iki haftada oynanan 4 dokunulmazlığı kazandı ve Ünlüler takımından 1 yarışmacının eleneceği netlik kazandı.

YENİ TAKIMLAR NASIL BELİRLENECEK?

Survivor 2020'nin 93. bölüm konsey toplantısında Acun Ilıcalı yeni takımların nasıl belirleneceği konusu hakkında bilgi verdi.

Ilıcalı yaptığı açıklmada; "Bir parkur olacak, bu parkurda 10 yarışmacı teker teker performans yapacak, bu 10 yarışmacının en iyi 4'ü kendi aralarında ikiye ayrılıp final oyununa çıkacak. Final oyununu kazanan yarışmacılar takım kaptanı olacak, takımları seçen ise yarışmacılar olacak" dedi.

YENİ BÖLÜMDE GERGİNLİK

Yeni bölüm fragmanına Yunus Emre ile Berkan arasındaki gerginlik damga vurdu.

 

BAKMADAN GEÇME!