Survivor Yunanistan yarışmacıları kimler?

Güncelleme Tarihi:

Survivor Yunanistan yarışmacıları kimler
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 28, 2018 16:06

Survivor 2018'ün 27 Mayıs tarihli bölümünde Acun Ilıcalı'dan Yunanistan ekibiyle ilgili ilginç bir açıklama geldi. Ilıcalı, Survivor Yunanistan yarışmacılarından Rodanthi Kaparou'nun Hilmi Cem'den hoşlandığını ve onu tekrar ne zaman görebileceğini kendisine sorduğunu açıkladı Yunanistan yarışmacıları sevilen programın takipçileri tarafından merak konusu oldu. Peki Survivor Yunanistan yarışmacıları kimler?

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz bölümlerde Survivor Türkiye ekibinin bu yıl Yunanistan ekibiyle karşı karşıya geleceğini duyurmuş, ancak tarih vermemişti. Ilıcalı, yine Yunanistan ekibiyle ilgili şaşırtıcı bir açıklamada bulundu. Ilıcalı'nın Hilmi Cem'e "Yunan takımından senden hoşlanan birisi var" açıklamasını yaptı. Kavgaların ve dokunulmazlık geriliminin arasında 'Survivor'da aşk' açıklaması yarışmaya bomba gibi düştü. Peki Survivor Yunanistan yarışmacıları kimler?

Rodanthi Kaparo

Rodanthi Kandiye Girit'ten geldi ve Markopoulo'da yaşıyor. Beden Eğitimi ve Spor Bölümü'nde eğitim gördü, dansı seviyor.

Nikolas Agorou

Konitsa'da doğdu ve Selanik'te Beden Eğitimi ve Spor Bilimleri Bölümü'nde okudu. Kolonaki, Glyfada ve Mikonos'taki dükkanlarda çalıştı. Özel kuvvetlerin rezerv sorumlusuydu ve bu yüzden çok dayanıklı olduğunu ve her şeye dayanabileceğine inanıyor.

Zoe Andronikidou 

Zoe Andronikidou, 20 yaşında ve Selanik'te yaşıyor. Makedonya Üniversitesi’nde eğitim görüyor. 6 yaşından bu yana taekwondo sporu ile ilgileniyor. Atletizm kariyerinde ilerlemeyi düşünüyor.

Charis Giakoumatos

Halandri'de iki barı olan bir iş adamı. Almanya, İstanbul, Mısır'da da bir model (reklam) olarak çalıştı. Milli takımda yer aldı. Evli ve 8 aylık bir çocuğu var.

Elias Gotsis

Bir stüdyoda kişisel antrenör olarak çalışıyor. Çeşitli spor ve dövüş sanatları (Brezilya jiu jitsu, kick boks, boks) denedi.

Thodoris Theodoropoulos

Yıllardır modellik yapıyor, bu yüzden çok seyahat ediyor. Bir dönem uçuş görevlisi olarak çalıştı. Son zamanlarda Hindistan'da bir model olarak çalışıyor.

Panos Theodorou

Panos Theodorou Volos'tan geliyor ama Atina'da yaşıyor. HEI'de eğitimi bitirdi ve yurtdışında eğitim gördü. Aynı zamanda fitness uzmanı, antrenör ve antrenör olarak çalışıyor. Uzun yıllar futbol oynadı. 2004'te Ulusal Atıcılık Takımı’na katıldı.  

Nikos Thomas

Babası Yunan ve annesi Afrika'dır. 1981'den bu yana Pasalimani'de kaldı. Yapım asistanı olarak çalıştı, video klip, film, tiyatro ve film yapımlarına katıldı. Basketbol ve futbol oynadı.1995 yılında Paraşütçüler (Özel Kuvvetler) 'de ilk Afrika doğumlu Çavuş oldu.

Angeliki Kokalitsa

Elefsina'da yaşıyor. Barbie gibi görünebilir, ama cesur ve dinamik. 14 yaşından beri dövüş sanatlarıyla ilgileniyor. Altı kardeşi var.  Büyük bir ailede yaşamayı ve insanların çeşitliliğine saygı duymayı öğrendi.  

Katerina Dalaka

Haberin Devamı

Sportmen bir ailen gelen Katerina Dalaka, lisansını Selanik Aristoteles Üniversitesi’nde tamamladı. 400m engelli pistinde Yunanistan şampiyonu oldu. Tanıtım bölümünde çok dinamik ve rekabetçi olduğunu dile getirenKaterina Dalaka, Survivor’da açlıktan endişe duyduğunu çünkü spor yüzünden iyi beslendiğini dile getirmişti.

Giannis Drymonakos

Avrupa kelebek yüzme şampiyonu Giannis Drymonakos, beden eğitimi öğretmenliği ve kişisel antrenörlük yapıyor. 2007'de, 25. Avrupa Havuz Şampiyonasında iki madalya kazanan ilk Yunan yüzücüsü oldu. Ayrıca üç Olimpiyat Oyunları'na katıldı. Bir süredir yarışlardan uzak olduğunu ifade eden Giannis Drymonakos, Survivor'a katılma nedenlerinden birinin de adrenali özlemek olduğunu söylemişti. 

Stelios Girit

Haberin Devamı

Aktör ve eski bir futbolcu olan Stelios Girit, 21 yaşına kadar Rodos'ta yaşadı, sonrasında Atina'ya taşiındı. 3 çocuğu var. İlk evliliğinden 2 oğlu ve 2 yaşındaki bir kızı var. Oğullarının isteğiyle Survivor'a katılmaya karar verdi. Aklın gücünün Survivor'un anahtarı olduğuna inanıyor ve bu yüzden takım arkadaşları ve rakipleriyle herhangi bir yaş farkı konusunda endişelenmiyor. .telios Girit, Survivor Yunanistan 2018 takımı oyuncuları arasında iddialı isimlerden.

Mcihalis Mouroutsos

Mcihalis Mouroutsos, Olimpiyat Oyunları tarihinde ilk altın madalyayı kazanan tekvandocu. 

Xenia - REC

Survivor 2018 Yunanistan oyuncularından biri olan Xenia - REC yarı Yunan ve yarı Ukrayna'lı. Uzun yıllar Malta'da yaşadı. Xenia daha sonrasında Yunanistan'a yerleşti, Yunanistan'a geldiğinde hiç Yunanca bilmiyordu. Çok geçmeden Aris Loukakis ile tanıştı ve REC gruplarını kurdu.

Alexandros Parthenis

Bir hokey koçu olan Alexandros Parthenis, özel jimnastik akademisini bitirdi. Çimen hokeyde sekiz kez Yunan şampiyonu oldu, Pan-Avrupa Oyunları'nda iki altını bulunuyor. Yelkenli çeşitli jimnastik ve akrobatlarla uğraşıyor. Survivor'a katıldı, çünkü gündelik tansiyon, gerilim, engelleri ve zorlukları aşmanın yollarını bulmaktan hoşlanıyor.  

Nassos Paparrigopoulos

Haberin Devamı

Nassos aktör ve girişimci. Glyfada'da yaşıyor. Babası, birçok eğlence merkezinin sahibi olan tanınmış bir iş adamı. Nassos, jimnastik ve tiyatro ile ilgileniyor. Tiyatro üzerine eğitim aldı. Yunanistan ile Amerika arasında yaşıyor. Diğer şeylerin yanı sıra, crossfit, run, kano ve kayak yapar. Survivor onun için zor koşullar altında nasıl çalışacağını görmek için bir test. Takım çalışmasına inanıyor ve birlikte yaşama korkmuyor.

Alexandros Parthenis

Atina'da doğdu ve yaşadı. Özel jimnastik akademisinden mezun olduktan sonra yıllarca III Ulusal basketbol oynadı. Daha sonra farklı bir alana yönelerek teknoloji alanında kariyer yaptı. 1995'den 2001'e kadar modellik yaptı. En sevdiği egzersizi, günlük olarak koşan, aynı zamanda maratonlarda koşan koşu egzersizidir. Yüzme, kayak (dağ ve deniz) ve bisiklet sürmeyi seviyor.

Evi Saltaferidou

Eski bir jimnastikçi Evi Saltaferidou, yaşamını Selanik'te sürdürüyor. Kendini düz, sosyal, hırslı, ama aynı zamanda kibar ve neşeli olarak tanımlıyor. Arkadaşlarının teşvikinden sonra Survivor'a gelmeye karar verdi.

Maria Samarinou 

Alp kayak şampiyonu Maria Samarinou, Selanik'te yaşıyor. Survivor'un yaşam koşulları ve açlık konusunda zorluk yaşayacağına inanıyor, çünkü spor nedeniyle sık sık ve iyi besleniyor.

Eve Skaroni

Atina'da yaşamını sürdüren Eve Skaroni, kişisel antrenördür. Survivor'a arkadaşlarının ve erkek kardeşinin isteğiyle katıldı. Basketbol ve CrossFit sporlarıyla ilgilileniyor. Survivor’a kendi sınırlarını test etmek için katıldı.

Konstantina Spyropoulou

Konstantina Spyropoulou doğdu ve Rodos'ta büyüdü. Atina'da Felsefe eğitimi aldı ve aynı zamanda çalıştı. Bir dönem modellik yaptı, 2007'de katıldığı güzellik yarışmasında "Miss Europe face 2007" ünvanını kazandı.  

Yannis Tsilis

14 yaşında kürek çekmeye başladı. O zamandan beri pan-Hellenic, Balkan, pan-Avrupa ve dünya yarışmalarında yaklaşık 50 madalya kazandı. Ayrıca dağ yarışlarına, maraton yarışlarına, bisiklet yarışlarına katılmayı sürdürüyor.  

Haberin Devamı

Olga Farmaki

Agrinio'da doğdu ve TEI of Agriculture'da okudu. Küçük yaşlardan itibaren dansa ilgi duydu ve Yunanistan'ın stil dans grubu Nikos Vourliotis'e katıldı. Daha sonra Playmate yarışmasına katıldı ve çeşitli televizyon gösterileri ve şovların kadrosunda yer aldı. Çok sayıda moda dergisinde çalıştı. Ayrıca rapçi Lava ile birlikte "Ela" ya katılarak müzik kariyerinde de kendini gösterdi. Artık e-mağaza ve moda bloğu var. 

Katerina Chalikia

Eski bir basketbol oyuncusu Katerina Chalikia, iki çocuğu doğduktan sonra kişisel antrenör ve klinik diyetisyen olarak çalışmaya başladı. 2010 yılında Yunan kadın basketbol tarihinin ilk Avrupa kupasını kazandı. Aynı yıl Yunan Şampiyonluğunu ve Yunan Kupasını kazandı. Çocuklarından destek alarak Survivor ekibine dahil olan Katerina Chalikia, aksiyon, yoğunluk ve rekabeti seviyor.

Eleni Hatzidou

İlahiyat eğitimi alan Eleni Hatzidou, 2002'den beri şarkıyla profesyonel olarak ilgileniyor. Selanik'te doğdu ama Dedeağaç'ta büyüdü. 2006'dan beri Atina'da yaşıyor. Atletizm ile uğraşıyor ve hiç şüphesiz gücünün ve dayanıklılığın atletizmden geldiğine inanıyor. 

BAKMADAN GEÇME!