Survivor Yiğit Poyraz kimdir, nereli ve kaç yaşında? Kavga görüntüleriyle gündeme gelen Survivor Poyraz'ın hayatı

Güncelleme Tarihi:

Survivor Yiğit Poyraz kimdir, nereli ve kaç yaşında Kavga görüntüleriyle gündeme gelen Survivor Poyrazın hayatı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2021 19:05

Survivor Yiğit Poyraz'ın hayatı yeni bölüm fragmanıyla merak konusu oldu. Gönüllüler takımında yer alan ve performansı ile dikkatleri üzerine toplayan Survivor Poyraz yarışmanın yeni bölüm fragmanında Çağrı ile yaptığı kavga ile gündem oldu. 8 yaşından bu yana basketbola ilgi duyan ve oynayan Poyraz, 2015 yılında Boğaziçi Üniversitesi işletme bölümüne girdi. İşte, Survivor Yiğit Poyraz'ın hayatıyla ilgili bilgiler.

Haberin Devamı

Survivor 2021 tanıtımına Yiğit Poyraz'ın da karıştığı kavganın görüntüleri damga vurdu. Yeni sezonun öne çıkan isimlerinden biri olan Yiğit Poyraz, iddialı çıkışlarının yanı sıra performansıyla da dikkat çekiyor. Survivor macerasına iddialı bir giriş yapan Yiğit Poyraz, 'Bu sene Survivor'da poyraz sert esecek' şeklinde iddialı bir cümle de kullanmıştı. 

Yiğit Poyraz, 26 Aralık 1994 tarihinde Bodrum'da dünyaya geldi. Çocukluğunun geçtiği Bodrum'dan eğitimi için ayrılan yarışmacı, 2009 yılında Robert Kolej’i yatılı olarak kazanarak İstanbul’a yerleşti.

2015 yılında Boğaziçi Üniversitesi işletme bölümüne girdi. 1 sene Sydney Uni’de exchange programı ile eğitim gördü.

8 yaşından bu yana basketbola ilgi duyan ve aktif olarak oynayan Yiğit Poyraz, 2 senedir halalarıyla birlikte İtalyan ve Amerikan markalar ağırlıklı olmak üzere tekstil mümessilliği yapıyor.

 

BAKMADAN GEÇME!