Survivor'da ilk Kıbrıs finalisti belli oldu... Dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Güncelleme Tarihi:

Survivorda ilk Kıbrıs finalisti belli oldu... Dokunulmazlık oyununu kim kazandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2018 08:39

Survivor'da büyük heyecan sürmeye devam ediyor. Sembol oyunlarının finali bu akşam oynandı ve Survivor'da finali garantileyen ilk isim oynanan oyunların ardından belli oldu. Yarı finale kalan isimler Nagihan ve Adem olmuştu. Peki, Survivor'da Kıbrıs finalisti kim oldu?

Haberin Devamı

Ekranların soluksuz olarak takip edilen yarışma programı Survivor'da bu akşam Adem ve Nagihan arasında oldukça kritik bir final oyunu oynandı. Topladıkları sembolleri Kıbrıs'a gitme adına kullanacak olan Adem ve Nagihan arasında final oyunu oynandı. Peki, Survivor'da Kıbrıs finalisti kim oldu?

KIBRIS FİNALİSTİ KİM OLDU?

Survivor'ın bu akşam yayınlanan bölümünde sembol oyunlarının finali oynandı. Adem ve Nagihan arasında oynanan final oyununda hafıza ön plana çıktı. 20 parçalık resimlere bakıp akıllarında tutan yarışmacılar, resimleri sırasıyla dizmeye çalıştı. Kıbrıs yolunda finale kalan ilk isim Adem oldu. Adem, Nagihan'ı 5-1'lik skorla yenerek Kıbrıs'ı garantileyen ilk isim oldu.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dokunulmazlık oyunları yaklaşan büyük final öncesinde oldukça kritik bir hal aldı ve yarışmacılar bunun farkında olarak son ana kadar mücadele etmeye devam ediyorlar. Survivor'ın bu akşam yayınlanan bölümünde Kıbrıs finalini garantileyen Adem dokunulmazlık oyununda oynadı ama sadece ödülleri kazanabilmek adına mücadelesini verdi. Bayanlarda dokunulmazlık oyununu kazanan isim Nagihan oldu ve yanında ödüle götürebilmek adına Hakan'ı seçti. Erkeklerde kazanan isim ve dokunulmaz olan isim Anıl oldu. Anıl ise yanında ödüle götürmek için Damla'yı aldı. 

Haberin Devamı

KUMSALDA MİNİ PARTİ

Acun Ilıcalı ada konseyinde yaptığı açıklamayla birlikte yarışmacılara sürprizi verdi. Kalan son 8 kişiyle birlikte kumsalda mini bir parti yapılacağını açıkladı. Acun Ilıcalı, yarışmacıların bu mini partiyle birlikte Survivor stresinden biraz da olsa uzaklaşabileceğini belirtti. Bir de sürpriz bir konuğun geleceğini açıklayan Acun Ilıcalı yarışmacıları coşturdu. Survivor'da yapılacak mini partiye Kenan Doğulu'nun katılacağını açıkladı.

TURABİ HAKKINDA KARAR ÇIKTI

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamayla birlikte Turabi hakkında kararı açıkladı. Doktor Metin Kuş'un Türkiye'deki hekimlerle görüştüğünü belirten Acun Ilıcalı verilen ortak kararı belirtti. Acun Ilıcalı bir daha Turabi'nin oyunlarda oynayamayacağını belirtti. Turabi böylelikle artık Survivor'da hiçbir fiziksel oyunda oynayamayacak. Oynayabileceği tek oyun ilerleyen günlerdeki büyük ödül oyunu olacak.

Haberin Devamı

Artık oyunlarda oynamayacak olan Turabi için ortak karar şu oldu. Turabi Survivor'dan diskalifiye edilmeyecek. Ama büyük ödül oyunu haricinde de finale kadar giden yolda hiçbir oyunda oynayamayacak.

ELEME CUMA AKŞAMI OLACAK

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamayla birlikte yarışmacıların bir kez daha büyük bir ödül oyunu oynayacağını belirtti. Hiç bir yarışmacının ödülden mahrum kalmasını istemeyen Acun Ilıcalı, eleme gecesinin büyük ödül oyunundan sonra gerçekleşeceğini ve cuma akşamı olacağını belirtti.

ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Gerçekleşen ada konseyiyle birlikte, yarışmacıların verdiği kararla birlikte ilk eleme adayı Turabi oldu. İkinci ve üçüncü eleme adayını dokunulmazlık oyunlarını kazanan Nagihan ve Anıl belirledi. Anıl verdiği kararla ikinci eleme adayını Hakan olarak belirledi. Üçüncü eleme adayı ise Nagihan'ın kararıyla Murat oldu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!