Survivor'da iletişim oyununu kim kazandı? Adem Kılıççı korkuttu!

Güncelleme Tarihi:

Survivorda iletişim oyununu kim kazandı Adem Kılıççı korkuttu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2018 23:22

Survivor'da söz konusu iletişim oyunu olunca iki takım yarışmacıları da aileleriyle konuşabilmek adına son ana kadar mücadelelerini veriyor. Ünlüler ve gönüllüler takımı yarışmacıları bu akşam aileleriyle telefonda konuşabilmek adına mücadele verdiler. Oyun esnasında Adem Kılıççı nefessiz kalarak arkadaşlarını korkuttu. Peki, Survivor'da iletişim oyununu kim kazandı?

Haberin Devamı

Ekranların herkes tarafından büyük bir heyecanla takip edilen yarışması Survivor'a bu akam ünlüler ve gönüllüler takımı arasında iletişim oyunu mücadelesi ekranlara geldi. Yarışma anında Adem Kılıççı arkadaşlarını korkuttu. Oyun esnasında nefesini fazla zorlayan Adem bir an da yer de kaldı. Bir süre dinlenen Adem Kılıççı daha sonra kendine geldi. Peki, Survivor'da iletişim oyununu kim kazandı?

İLETİŞİM ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor 2018'de bu akşam ünlüler ve gönüllüler takımı oldukça kıyasıya bir mücadele verdiler. İki takım yarışmacıları da aileleriyle görüşebilmek adına son ana kadar savaştı. Uzun zamandır aileleriyle konuşamayan ünlüler takımı bu akşam ödülü kazanmak istiyordu. Fakat gönüllüler takımı yarışmacıları yine ödülü kazanmayı bildi. Bayanlarda Nagihan ödülü kazanırken erkeklerde ise Hilmicem ödülün sahibi oldu. Toplamda 4 arkadaş olmak üzere yarışmacılar Nagihan, Hakan, Hilmicem ve Anıl olarak ödüle gittiler.

Haberin Devamı

YUNAN YARIŞMACIDAN HİLMİCEM'E HEDİYE

Survivor 15 Haziran tarihli bölümünde en çok konuşulan olaylardan biri de Hilmicem'e gelen hediye oldu. Ödül oyunu öncesi Alp Kırşan, Hilmi Cem'e olan hayranlığıyla tanınan Survivor Yunanistan yarışmacısı Rodanthi'nin gönderdiği hediyeyi Hilmi Cem'e teslim etti. Ödül oyunu öncesi Hilmi Cem hakkında konuşan sunucu Alp Kırşan, "Hilmi Cem sana haberim var. Sana bir emanet var. Sana ulaştırmam gerektiği söylendi. Üstünde Rodante yazan onların boyunluklarını ilettim. Hanımefendi senden hediye bekliyor." dedi.

NEW YORK ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor 2018'in 18. haftası ödül ve New York oyunuyla başladı. Kuzu tandır ödüllü oyun erkeklerde Hilmi Cem'in kadınlarda Nagihan'ın oldu. Yarışmacılar yanlarına seçtikleri bir arkadaşıyla birlikte yemek ödülünü değerlendirdi. New York seyahati ödüllü oyun ise kadınlarda Nagihan erkeklerde Hakan'ın oldu.Nagihan yanına Murat'ı alarak Hakan da Hilmi Cem'i seçerek ödüle gitti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!