Survivor Yasin'e ne oldu, diskalifiye mi olacak? Survivor Yasin Obuz'un hayatı ve biyografisi

Güncelleme Tarihi:

Survivor Yasine ne oldu, diskalifiye mi olacak Survivor Yasin Obuzun hayatı ve biyografisi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2020 23:24

Survivor Yasin kimdir? Survivor'da yarı finale kalan Yasin, performansıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Son 6'ya kalan Survivor Yasin Obuz'un Survivor'un yayınlanan yeni bölüm fragmanında parkurda sakatlandığı anlar dikkat çekti. Fragmanda Yasin'in sakatlık yaşamasıyla beraber, Yasin'in Survivor'dan diskalifiye olup olmayacağı ekran başındakiler tarafından merak konusu oldu. İşte, Survivor Yasin'in hayatı ve sağlık durumu ile ilgili ayrıntılar....

Haberin Devamı

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020'de büyük finale kısa süre kala heyecan da giderek arttı. Yarışmacı arkadaşlarıyla olan diyaloğu ve performansıyla adından söz ettiren Yasin'in Survivor'un izleyici karşısına çıkan son bölümünde sakatlanması ekran başındakileri meraklandırdı. Daha önce katıldığı Masterchef yarışmasıyla ün kazanan Survivor Yasin fitness sporuyla ilgileniyor. İşte, ayrıntılar. 

SURVİVOR YASİN KİMDİR?

21 Kasım 1988’de Diyarbakır'da doğan ve 3 kardeşi olan Yasin Obuz, çocukluğundan bu yana spor yapıyor.

İlk spor lisansı 1998'de çıkan Obuz, amatör ve profesyonel olarak futbol oynadı. Bunların yanı sıra,çocukluğunda 2 yıl jimnastik yaptı, voleybol ve basketbol da oynadı. Ankara Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde okuyan Obuz, üniversite yıllarında ise spor olarak fitness yaptı. Üniversitede mutfağa merak saldığı için yemek yapmayı öğrenmeye başladı. Yemek yaparken mutlu olduğunu fark eden Yasin, bir dönem Rusya St. Petersburg’da yaşadı ve yaklaşık olarak 20 ülke gezdi. Gittiği ülkelerin mutfak kültürlerini, eğlence tarzlarını, yaşayış biçimlerini gözlemledi. Şimdi kendisine ait küçük bir işletmesi var.
Geçen sezon Masterchef yarışmasına katılan Yasin bu şekilde Survivor'a seçildi.

Haberin Devamı

SURVİVOR YASİN DİSKALİFİYE Mİ OLACAK?

Survivor parkurunda sakatlanan Yasin'in sağlık durumu henüz açıklanmadı. Yasin'in adadaki akıbetinin Acun Ilıcalı tarafından açıklanması bekleniyor. Konuyla ilgili detaylar belli olduğu zaman haberlerimizde yer vereceğiz.

BAKMADAN GEÇME!