Survivor yarışmacısı Sadık Ardahan Uzkanbaş kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Survivor yarışmacısı Sadık Ardahan Uzkanbaş kimdir
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2020 17:35

Ekranların sevilen yarışma programı Survivor, bu yıl ünlüler-gönüllüler konsepti ile ekranlarda olacak. Survivor 2020'nin gönüllüler takımında yer alan Sadık Ardahan Uzkanbaş'da yarışmanın iddialı isimleri arasında yer alıyor. Peki, Sadık Ardahan Uzkanbaş kimdir?

Haberin Devamı

Sadık Ardahan Uzkanbaş, Survivor 2020'de sporcu kimliğiyle adından söz ettirecek yarılmacılardan biri olacak. İşte, Survivor yarışmacısı Sadık Ardahan Uzkanbaş hakkında merak edilenler..

Sadık Ardahan Uzkanbaş 1987 yılında Adana'da doğdu. 33 yaşında olan Sadık Ardahan Uzkanbaş, Adana'da yaşıyor.

8 yıl boyunca Adanaspor altyapı takımlarında futbol oynadı. Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle futbola ara vermek zorunda kaldı.

Bu boş geçen arada askerlik görevini yerine getirmek için askere gitti. Askerden geldiği zaman kısa bir süre sonra ilk yurt dışı tecrübesini yaşadı.

Dubai'ye gitti ve orada 2 yıl kaldı. Ondan sonra tekrar Türkiye'ye döndü. Burada tekrar sporla uğraştı ve bir süre sonra Kazakistan'a gitti ve orada 6 ay kadar kaldı.

Sadık Ardahan Uzkanbaş kendisini şöyle tanımlıyor;

Haberin Devamı

Yeni yerler, yeni kültürler ve yeni insanlar tanımayı çok seviyorum, bu yüzden imkanım olduğu süre içinde hep bir yerlere gidip görmek istiyorum. Ve şuan hayallerimden biri olan 2020 Survivor'da olmaktan dolayı kendimi oldukça şanslı hissediyorum. Ve hayallerime bır adım daha yaklaşmanın mutluluğu içerisindeyim. İnsanların yüzündeki tebessüm olmak istiyorum.

Arkasında hikaye bırakmış her insan sonsuza kadar yaşar, bende arkamda bir hikaye bırakmak için yaşıyorum.

BAKMADAN GEÇME!