Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Ogeday Girişken kimdir? Aslen nerelidir?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Ogeday Girişken kimdir Aslen nerelidir
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2017 20:43

Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Ogeday Girişken, birçok izleyici tarafından oldukça merak konusu olmaya devam ediyor. Survivor 2017 tüm hızıyla devam ederken Ogeday Girişken'in ada hayatındaki yaşamı ve yarışmalarda gösterdiği performans dikkat çekiyor. Son zamanlarda oyunlarda gösterdiği mücadele ve başarıyla adından söz ettiren Ogeday Girişken'in bu akşam Berna Kekliklerle olan tartışması da ekranlara damgasını vuracak. Peki, Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Ogeday Girişken kimdir? Aslen nerelidir?

Haberin Devamı

Erken yaşlarda kürek sporuna başlayan Ogeday, 10 yıl boyunca Fenerbahçe Kürek Takımı'nda yer aldı. Aynı zamanda milli sporcu olan Ogeday'ın 15’in üzerinde Türkiye şampiyonluğu ve bunun yanında Balkan şampiyonlukları ile dünya sıralamasında dereceleri bulunuyor.

Ogeday Girişken, 1992 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eğitimini Marmara Üniversitesi BESYO’da tamamlamıştır. Fenerbahçe kürek takımında lisanslı sporcu olan Ogeday, ülkemizi milli formayla temsil ediyor.

Ogeday'ın Survivor'a katılmadan önce sosyal medyadan yaptığı paylaşım

Taniştiğimiz günden beri süprizler yapan en zor günlerimde en özel gunlerimde hep yanımda olan bunu bana dolu dolu yasatan kocaman gülümsemesi ile icimi ısıtan o güzel yeşil gözlerini üzerimden hiç ayırmadan dolu dolu bakan bir aşk,sevgili ve arkadaş her kimlikte yanimda olan bebegim seni cok seviyorummm

Haberin Devamı

Survivor 2017 gönüllüler takımı yarışmacısı Ogeday Girişken kimdir Aslen nerelidir

Ogeday için gelen yorumlar

Batuhan

İstikrarı yakaladın. Kıbrıs konusundaki kararlılığını herkese gösterdin. Sana güveniyoruz.

Çağatay Şekeröz

Abim ada şartları zordur ama umarım bizi unutmadın ;) heyecanla seni izliyoruz kıbrısa kadar değil her zaman destekciniz...

star

Ogeday kesin şampiyonsun.Sana inanıyoruz.

Melisa Tekin

final koltugun hazir sampiyon

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!