Survivor voleybol maçı ve anlat bakalımı kim kazandı? Survivor 69. bölüm özeti ödülü kazananlar

Güncelleme Tarihi:

Survivor voleybol maçı ve anlat bakalımı kim kazandı Survivor 69. bölüm özeti ödülü kazananlar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2020 01:28

Survivor'ın 7 Mayıs tarihli 69. bölümünde anlat bakalım ve voleybol maçı oynandı. Büyük finale haftalar kala giderek rekabetin arttığı Survivor Ünlüler Gönüllüler'de Nisa ve Evrim'e karşı Acun Ilıcalı'nın takımı voleybol maçında mücadele verdi. Heyecanlı maç öncesinde ise Survivor anlat bakalım ödül oyunu keyifli anları ekranlara getirdi. Survivor 2020'de anlat bakalımı kazanan takım gecenin sonunda yiyecek ödülünü aldı. Peki, Survivor voleybol maçı ve anlat bakalım kim kazandı? İşte, Survivor 2020 69. bölüm özeti ve Survivor'un son bölümünde kazananlar.

Haberin Devamı

Heyecanın ve rekabetin devam ettiği Survivor 2020'nin yeni bölümünde yarışmacılar ödül oyunu için mücadele verdi. İlk olarak anlat bakalım ödülünde karşı karşıya gelen iki takım da birbirlerine üstünlük kurmaya çalıştı. Daha sonra ise voleybol maçında Nisa ve Evrim'e karşı Acun Medya fileye geçti. İşte, Survivor 2020 voleybol maçını kazanan takım ve Survivor 69. bölümde yaşananlar.

SURVİVOR'DA ANLAT BAKALIM'I KİM KAZANDI?

Survivor'un 7 Mayıs tarihinde ekranlara gelen yeni bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler takımı anlat bakalım oyununda karşı karşıya geldi. 'Çikolatalı puding' olan ödülü olmak için birbirlerine sorulan soran yarışmacılar keyifli anları ekranlara getirdi. İki takım da birbirlerine üstünlük kurmaya çalışırken Sercan ve Aycan arasındaki anlaşamama sorunu ise komik anlara neden oldu.

Haberin Devamı

Oynana oyun sonunda Survivor Anlat Bakalım ödülünü haftalar sonra gönüllüler takımı kazandı. Ödüle kavuşan gönüllüler takımı yarışmaya motive oldu.

SURVİVOR VOLEYBOL MAÇININ KAZANANI KİM OLDU?

Survivor'da her hafta perşembe günleri oynanan voleybol maçı oyununda Nisa ve Evrim'e karşı Acun Ilıcalı ve İrem Kanan karşı karşıya geldi. Heyecanlı anların yaşandığı maçta, Acun Ilıcalı duyuruyu yaptı ve yarışmacıların hangi takımı desteklediğini sordu. Yarışmacılar tek tek destekledikleri yarışmacıları açıkladılar.

Acun Ilıcalı bu hafta maçı kazanan takımın makarna ve şekerpare alacağını söyledi.

Survivor'da voleybol maçı heyecan dolu dakikaların ardından karşılaşmayı 3-2 skorla Acun Medya kazandı. 

SURVİVOR'DA BU HAFTA KİM ELENMİŞTİ?

Survivor'un 5 Mayıs tarihli bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler takımından SMS sıralamasına göre en çok oyu alan yarışmacılar, eleme potasına belirledikleri adaylarını gönderdi. Mert ve Merkan'ın daha önceden eleme potasında yer aldığı gecede ilginç anlar da yaşandı.

Gönüllüler takımında bu hafta SMS'te ilk 2'ye giren yarışmacılar, Barış Murat Yağcı ve Ardahan Uzkanbaş oldu.

Ünlüler takımında ise SMS sıralamasında en çok oyu alan isimler Mert Öcal, Ersin Korkut ve Aycan Yanaç oldu. Mert'in eleme adaylığı böylece düşmüş oldu.

Haberin Devamı

Eleme gecesinin yaşandığı Survivor'da Berkan, Cemal Can, Yasin, Yunus Emre, Aşkım ve Elif eleme adayları olarak belirlendi.

Konseyde yapılan oylama sonucunda Survivor'dan elenen isim Aşkım oldu.

BAKMADAN GEÇME!