Survivor tablolarını satın alan Ahmet Acar ve Şenol Şankaya kimdir, meslekleri ne?

Güncelleme Tarihi:

Survivor tablolarını satın alan Ahmet Acar ve Şenol Şankaya kimdir, meslekleri ne
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2020 11:59

Survivor 2020 konsey toplantısında Acun Ilıcalı, gönüllüler takımı ve ünlüler takımının tablolarının satıldığını açıkladı. Acun Ilıcalı, Gönüllülerin yaptığı tablonun Acar Home’un sahibi Ahmet Acar’ın 100 bin lira vererek satın aldığını söyledi. Acun Ilıcalı, Ünlülerin tablosunun da satıldığını ve teklifin de manevi olduğunu söyledi. Ünlülerin tablosunu ise Bursasporlu Şenol Şenkaya satın aldığı öğrenildi. Peki, Survivor tablolarını satın alan Ahmet Acar ve Şenol Şankaya kimdir, meslekleri ne?

Haberin Devamı

Survivor 2020’de görev oyununda iki takımdan birer tablo yapılması istenmişti. Survivor meşalelerinden esinlenilen iki takımın tabloları açık arttırmayla alıcılarını buldu. Gönüllüler takımı, yaptıkları tabloyu açık artırma ile satarak elde edilen geliri Milli Dayanışma Kampanyasına bağışlamak istediklerini söylemişti. Ünlüler takımı da aynı kampanyaya destek vermişti. Survivor 81. bölümde tabloları alan kişilerin Ahmet Acar ve Şenol Şankaya aldığı ortaya çıktı. Peki, Survivor tablolarını satın alan Ahmet Acar ve Şenol Şankaya kimdir, meslekleri ne?

AHMET ACAR KİMDİR?

Survivor Gönüllüler tablosunu 100 bin lira vererek satın satın alan Ahmet Acar, Acar Home şirketinin sahibidir. 2000'li yıllarda Acar markası ürünlerle piyasaya hizmet sunmaya başlayan Acar Home şirketi, 2010 ve sonrasında daha tanınır hale geldi. Firma, bugünlerde 7 bin 500 metrekarelik lojistik merkez, bin metrekare showroom ve 8 AcarHome mağazasıyla hizmet vermeye devam ediyor.

Haberin Devamı

ŞENOL ŞANKAYA KİMDİR?

Yeşim Tekstil CEO'su Şenol Şankaya, Türk hazırgiyim ve konfeksiyon sektörünü dünyanın en büyük federasyonlarından biri olan Uluslararası Hazır Giyim Federasyonu'nda (IAF) temsil eden bir isim. 

BAKMADAN GEÇME!