Survivor 2017'de dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte nefes kesen mücadele

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2017de dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı İşte nefes kesen mücadele
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2017 23:31

Survivor'da bu akşam oldukça heyecan dolu bir dokunulmazlık oyunu mücadelesi yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı kendi adalarından birini koruyabilmek adına nefes kesen bir mücadele ortaya koydular. Survivor'ın artık son zamanlarına yaklaşılırken oyunların ve mücadelenin kalitesi de artıyor. Ünlüler takımındaki Adem'le gönüllüler takımındaki yarışmacıların tartışması da devam etti. Peki, Survivor 2017'de dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte, nefes kesen mücadeleden detaylar.

Haberin Devamı

Ekranların büyük bir ilgiyle takip edilen heyecan dolu ve dünyanın en zor yarışması olarak gösterilen survivor'da bu akşam yine heyecan seviyesi oldukça yüksek bir dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı survivor'da en çok bu oyuna önem veriyorlar. Oyunun gerilimi ve stresi 2 takım yarışmacılarının da sınırlarını zorluyor. Adem ve Ogeday arasında süren gerginlik bugün de devam etti. İki takım yarışmacıları arasında tartışma sürdü. Peki, Survivor 2017'de dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte, nefes kesen mücadeleden detaylar.

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da bu akşam oynanan dokunulmazlık oyununda oldukça zorlu bir parkur yarışmacılarla buluştu. Ünlüler takımı dokunulmazlık oyununun ilk etabını müthiş bir mücadeleyle kazanmasını bildi. Oyunun ikinci etabında ise gönüllüler takımı geriden gelerek oyunu aldı. Kritik oyun final etabına kaldı. Oyunun final etabını ünlüler takımı kazandı. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanan ünlüler takımı ikinci oyunu da alıp bu hafta gönüllüler takımından bir kişinin gitmesini istiyor.

Haberin Devamı

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor'da dün akşam oldukça heyecan seviyesi yüksek bir büyük ödül oyunu heyecanı yaşandı. Artık Kıbrıs'a çok az bir zaman kala ödül oyunlarının heyecanı ve ödüllerin büyüklüğü de artıyor. Acun Ilıcalı dün akşam oyunu kazanan takımın muhteşem bir evde, 3 aşçıyla buluşacağını belirtti. Ödülü duyan yarışmacılar adeta kendinden geçti. Her türlü ülkenin lezzetinden yararlanacak olan yarışmacılar oyuna kilitlendi. Oyunun ilk etabını ünlüler takımı kazandı. İkinci tur bayrak yarışına kaldı ve kazanan takım gönüllüler oldu. Final etabında ise oyun bir gitti bir geldi. Fakat gülen taraf ünlüler takımı oldu. 

'ADEM'DEN OYUN KRİTİĞİ'

Adem oyun öncesi yaptığı konuşmada ben veya Serhat sakatlandığımızda ciddi bir sorun bizi bekliyor olacak diyerek durumun ciddiyetinden bahsetti. Gönüllüler takımında ise moraller yüksekti. En son dokunulmazlık oyununu kazanan ve ödül oyunlarında iyi bir grafik çizen gönüllüler takımı dün akşamki ödül oyununu da kaybetmişti. Dün akşam oynanan ödül oyununa bilenen gönüllüler takımı büyük ödülü kazanıp moral bulmak istedi.

Haberin Devamı

'ADEM VE OGEDAY TARTIŞMASI'

Dün akşamki ödül oyunu sırasında  Adem ve Ogeday arasında bir tartışma yaşandı. Oyunu kaybeden Adem, Ogeday'ın "bu ada da benden hızlısı yok" demesiyle adeta çıldırdı. Araya giren Gökhan'da, Adem ile tartışmaya girdi. Biten bir oyunun ardından 'Ancak ben düştüğümde benden hızlı olabilirsin' diyen Adem'e, Ogeday'da 'düşmek, düşmemek senin elinde' diye cevap verince tartışma daha da büyüdü. Daha sonra iki takım da kendini frenleyerek oyuna geri döndü.

ADEM'İN TARTIŞMASI GÖNÜLLÜLER TAKIMINA TARAF ALDIRDI

Adem'in Ogeday ile yaşadığı tartışmanın gerginliği 03 Haziran Cumartesi günü oynanacak oyuna da sıçradı. Gönüllüler takımına tek başına kafa tutan Adem'in, yeni bölüm fragmanında Gökhan ve Elif ile tartıştığı görüntülere yansıdı.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!