Survivor Panorama neden yok? Survivor Panorama konuğu kim olacak?

Güncelleme Tarihi:

Survivor Panorama neden yok Survivor Panorama konuğu kim olacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 06, 2017 12:43

Survivor Panorama’nın yayın akışında yer almaması kafalarda soru işareti yarattı. Survivor 2017’de yaşananların kritiklerinin yapıldığı ve eski sezon isimlerinin konuk olduğu programı ekranda göremeyen izleyiciler, ‘Survivor Panorama neden yok?’ sorusuna yanıt arıyor. Peki, Survivor Panorama yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Konuk kim olacak? İşte, merak edilenler!

Haberin Devamı

Survivor takipçilerinin yakından takip ettiği Survivor Panorama’nın akıbeti merak konusu oldu. Yarışma ve yarışmacıların değerlendirildiği, geçtiğimiz sezonun yarışmacılarının konuk olduğu Survivor Panorama’nın haftanın ilk gününde ekranlarda olmaması ‘Neden yok? Yeni bölüm ne zaman?’ gibi soruları gündeme getirdi. Hafta içi Hakan Hatipoğlu ile Nur Tuğba Algül’ün, hafta sonu ise Ezgi Avcı’nın sunumuyla ekrana gelen Survivor Panorama’nın yayın saatinde değişikliğe gidildi. Survivor 2017 analizlerinin yapıldığı program bu hafta itibariyle 12.45 yerine 16.30’da ekranlarda olacak. Peki, Survivor Panorama konuğu kim olacak? Programın konuklarıyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

SURVİVOR PANORAMA SON KONUKLARI

Survivor Survivor Panorama Hafta Sonu programında bugün Survivor tarihinin en dikkat çeken isimlerinden Semih ve Nagihan'ı ağırladı. Survivor Panorama Hafta Sonu programının bugünkü yani 4 Şubat’taki konukları Nagehan ile Semit idi. Semih’in programda Furkan’a ayar vermesi gözlerden kaçmadı. Semih: “Keşke buradan bir güvercin yollayabilseydim Furkan’a. Uyarırdık onu. Ancak onu da yerler adada. Geldiğinden beri yapamadıklarını dün akşam yaptı Şahika. Furkan’ın ilginç bir sevinci var. Survivor’da bu tarz sevinçleri yapmamam lazım. Çünkü Erdi gibi bir adam var. Seni top gibi yuvarlarım falan diyebilir. Erdi sonuna kadar haklı dün akşamki olayda. Performans olarak iyi olmaya bilir. Ama burada bakıyoruz gelen topları çıkartıyor. Sonuna kadar haklı buluyorum Erdi’yi. Bizde de zamanında Nihal Candan gibi bir hanımefendi vardı. Ona benziyor dün akşamki oyun. Elif’in olayı bu. Erdi hep Elif’i yazdığı için sıkıntı oluyor. Erdi ona ciddi takmış durumda. Böyle olmaz bu iş. Çık oynama çık oynama olmaz yani. Bu oyunda iyiydi." yorumunda bulundu.

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!