Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor 2017 ödül oyununda gerginlik

Güncelleme Tarihi:

Survivor ödül oyununu kim kazandı Survivor 2017 ödül oyununda gerginlik
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2017 08:25

Survivor macerası bu akşam ödül oyunuyla devam etti. Denge ve stratejik ödül oyununa Sabriye ve Elif arasındaki sözlü atışma damga vurdu. Ödül oyununun sonunda kazanan takımın yüzü güldü. Peki, Survivor 2017 ödül oyununu kim kazandı? İşte, Survivor'daki son gelişmeler!

Haberin Devamı

Survivor 2017'de günler geçtikçe ada şartları gibi oyunlar da zorlaşıyor. Zorlu yarışmanın bu akşamki bölümünde ödül oyunu oynandı. Survivor'da dün akşam ekranlara gelen ceza oyununda takımlardan birisi bugün oynanan oyuna 1-0 önde başlamayı hak etti. Ödül oyunlarını kazandıkça motivasyonu artan her iki takım da mücadeleyi uzun süre bırakmadı. Survivor'ın hırslı isimlerinden Sabriye ve Elif arasında tansiyon yükseldi. Sabriye'nin sert hamleleri tepki çekti. yükseldiği ödül oyununda iki oyunuda kazanan Gönüllüler Takımı ödüle uzandı. Uzun zamandır ödüle hasret olan Gönüllüler takımı ödül oyunun kazanılması ile büyük bir sevinç yaşadı. 

Survivor'ın dün akşamki bölümünde ceza oyunu oynandı. Ceza oyununu kazanan ünlüler takımı bu akşamki ödül oyununa 1-0 önde başladı Son derece önemli bir oyun olan ödül oyunlarında önde başlayacak olan ünlüler takımı büyük bir avantajı yakalamış oldu ancak yine de ödülü Gönüllüler'e kaptırdı. 

Haberin Devamı

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA BU HAFTA KİM ELENDİ?

Survivor konsey akşamında gönüllüler takımı, 4 aday birden çıkararak zor bir hafta yaşadı. Gönüllüler takımından Erdi, Berna, Gökhan ve Bulut elenme adayı olurken, takım arkadaşlarından daha düşük oy alarak adaya veda eden isim Bulut oldu

SERHAT AKIN GERİ DÖNDÜ

Yaşadığı sakatlığın nüksetmesi nedeniyle müşahede altına alınan Serhat, bir müddet doktor gözetiminde tutuldu. Yaşadığı sıkıntıları atlatan yarışmacı, hastaneden çıkarak ünlüler takımındaki eksiği yeniden tamamladı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!