Survivor 24 Mart ödül oyunu kapsamında kim kazandı? Turabi'den önemli adım

Güncelleme Tarihi:

Survivor 24 Mart ödül oyunu kapsamında kim kazandı Turabiden önemli adım
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2018 23:58

Survivor ödül oyunu, 24 Mart akşamı izleyemeyen vatandaşların araştırdığı konu oldu. Ünlüler ve gönüllüler takımının kazanmak için her şeylerini ortaya koyduğu Survivor ödül oyunu, hem konforlu ada hem de mor oda için oynandı. Peki, Survivor'da dün akşam kim kazandı? İşte, yarışmanın son etabını izleyemeyen vatandaşlar için Survivor'un 24 Mart gecesinden bazı detaylar

Haberin Devamı

Survivor ödül oyunu çekişmeli sahneleri ekranlara taşıdı. Ünlüler takımına performans olarak yaklaşmaya devam eden gönüllüler, 24 Mart akşamı bu performanslarını istikrarlı bir şekilde sürdürdü. Baraka oyunu için gerçekleşen mücadele, aynı zamanda süt ve kruvasan ödülünü de beraberinde getirdi. Peki, 24 Mart akşamı Survivor ödül oyununu kim kazandı? İşte, detaylı bilgiler

İLK OYUN BARAKA İÇİN OYNANDI

24 Mart akşamı ünlüler ve gönüllüler takımı oyunu kazanmaları halinde 4 gün boyunca konforlu barakada kalmaya hak kazanacak, süt ve kruvasan ise bu ödülün bir parçası olacaktı. Kafa kafaya mücadele eden ünlüler ve gönüllüler takımı, skorlar 9-9'a gelince bayrak yarışına çıktı. Bayrak yarışında ünlüler takımında Turabi-Sema, gönüllüler takımında ise Mustafa Kemal-Birsen parkura çıkan isim oldu. Buna göre kazanan çok az farkla gönüllüler takımı oldu.

Haberin Devamı

TURABİ-ADEM OLAYI TATLIYA BAĞLADI

Geçtiğimiz haftalarda Turabi ile adem arasında yaşanan gerilim, oyunların önüne geçmişti. Sahilde oturan Adem'in yanına giden Turabi, bu tartışmanın gereksiz olduğu ve yaptıklarından dolayı pişman olduğunu ifade ederek özür diledi.

Bu olayın tatlıya bağlanmasının ardından Turabi'nin yanına giderek Adem'le ne konuştuklarını merak eden Yiğit, beklemediği bir karşılık aldı. Adem'in yanına özür dilemek için gittiğini ifade eden Turabi, Survivor 2014'te yaptığı saygısızlıklardan dolayı Yiğit'e pişman olduğunu söyledi.

MOR ODA OYUNU ÇEKİŞMELİYDİ

Survivor'da 24 Mart akşamı, mor odada 3 adet kumpir ve 10 bin mor puan kazanmak için parkura çıkan ünlüler ve gönüllüler takımı, her şeylerini ortaya koydu. 9-3 gerideyken bir atak yapan gönüllüler takımı, durumu 9-8'e getirdi. Ancak Sema ile Yağmur'un çıktığı son oyunu Sema'nın almasıyla ödülün kazananı ünlüler takımı oldu.

Survivor 24 Mart ödül oyunu kapsamında kim kazandı Turabiden önemli adım

Survivor 24 Mart ödül oyunu kapsamında kim kazandı Turabiden önemli adım

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!