Survivor Nisa sakatlandı mı, sağlık durumu nasıl? Doktor Serhad Ömercikoğlu Nisa'nın son durumunu açıkladı

Güncelleme Tarihi:

Survivor Nisa sakatlandı mı, sağlık durumu nasıl Doktor Serhad Ömercikoğlu Nisanın son durumunu açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2022 01:50

Survivor Nisa'nın sakatlanması yarışmanın son bölümüne damga vurdu. Dokunulmazlık ve iletişim oyununun oynandığı sırada Nisa ve Sema karşılaşması yaşanırken, varilin içinden geçen Nisa parkurda düşerek acılar içinde bağırdı. Nisa'nın çığlıkları karşısında ilk olarak Barış ve Ogeday yardıma koşarken, Doktor Serhad Ömercikoğlu ilk müdahaleyi yaptı. Peki, Survivor Nisa'nın sağlık durumu nasıl, diskalifiye mi olacak? İşte, Nisa'nın sakatlığı hakkında doktorun yaptığı ilk açıklama

Haberin Devamı

Survivor 2022 All Star'da heyecan devam ediyor. Adım adım büyük finale yaklaşan yarışmanın cumartesi akşamı ekranlara gelen son bölümünde iletişim ve dokunulmazlık oyunu oynandı. Parkurda Nisa ve Sema karşılaşmasında Nisa'nın düşmesi yürekleri ağza getirdi. Varilden geçeceği sırada yere düşen Nisa dizini tutarak çığlıklar içinde bağırmaya başladı. Rakibi Sema'nın ardından Nisa'nın yardımına ilk olarak Barış ve Ogeday geldi. Doktor Serhad Ömercikoğlu yaptığı muayenede Nisa'nın patellasının çıkmış olabileceğini söyledi.

Nisa'nın yarışmada görülmemesi diskalifiye ihtimalini akıllara getirdi. Ancak Acun Ilıcalı'dan konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Survivor Nisa sakatlandı mı, sağlık durumu nasıl Doktor Serhad Ömercikoğlu Nisanın son durumunu açıkladı

Haberin Devamı

SURVİVOR NİSA DİSKALİFİYE OLACAK MI?

Dizinden sakatlanan Nisa Bölükbaşına ilk müdahaleyi oyun yerinde yapan Doktor Serhad Ömercikoğlu, "Patellası çıkmış olabilir bakmam lazım" dedi. Sedye ile oyun alanından çıkarılan Nisa'nın ciddi bir durumu olmadığını söyleyen Ömercikoğlu, tekrar muayene edeceğini belirtti.

Öte yandan yarışmacı aldığı darbe nedeniyle acılar içinde kıvranırken, eski sevgilisi Barış da gözyaşlarını tutamadı.

Sakatlık yaşayan Nisa'nın ilerleyen dakikalarda yarışmada görülmemesi ekranlarını geç açan izleyenlerin aklına diskalifiye ihtimalini getirdi. Ancak Nisa'nın sağlık durumu ve yarışmadaki akıbeti hakkında Acun Ilıcalı'dan henüz bir açıklama gelmedi.

Survivor Nisa sakatlandı mı, sağlık durumu nasıl Doktor Serhad Ömercikoğlu Nisanın son durumunu açıkladı

SURVİVOR NİSA KİMDİR?

Nisa Bölükbaşı, 2 Temmuz 1998 tarihinde Prag'da dünyaya geldi. Henüz 3 aylıkken önce annesiyle sonra yalnız yüzmeye başladı. 6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti'ndeki en iyi takımda yer aldı. O yıl da profesyonel kayak yapmaya davet edildi, ancak dağlar Prag'dan uzak olduğu için reddetmek zorunda kaldı.

8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başladı. Prag tenis kulübü Cibulka'da 15 yıl oynadı. 15 yaşında yüzmeyi bıraktı ve yüzme hocası oldu. 2018'de Çek Cumhuriyeti'nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti. 2018'de mimarlık okumaya başladı ve bu yüzden voleybolu bırakmak zorunda kaldı. Hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine gidiyor.

Haberin Devamı

Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı'nın yarışmadan sonra ortaya çıkan görüntüleri ve sevgili olduklarını açıklamaları epey ses getirmişti. İkilinin daha sonra ayrıldığı haberi gündeme geldi. Yarışmacının yeni sezonda ise Ogeday Girişken ile aşk yaşadığı iddia edildi.

BAKMADAN GEÇME!