Survivor Nisa kimdir? Nisa Bölükbaşı kaç yaşında, nereli?

Güncelleme Tarihi:

Survivor Nisa kimdir Nisa Bölükbaşı kaç yaşında, nereli
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 01, 2020 14:26

Survivor Nisa kimdir, nereli? soruları araştırılıyor. Survivor Nisa Bölükbaşı kaç yaşında? TV 8’de hafta içi her gün ekrana gelen yarışmada Ünlüler Takımı ve Gönüllüler Takımı arasında yaşanan mücadeleler yayınlanıyor. Gönüllüler Takımında yer alan Nisa Bölükbaşı performansı ile dikkat çekiyor.

Haberin Devamı

Survivor Nisa Bölükbaşı merak edilen isimler arasında yer alıyor. Survivor Nisa kimdir, kaç yaşında? Gönüllüler Takımının başarılı yarışmacısı, Survivor yeni bölüm fragmanında akıllarda soru işaretleri bıraktı. Fragmanda Nisa’nın ayağını vurması sonucunda ağrı yaşadığı görülüyor. İşte 2 Temmuz’da dünyaya gelen ve birçok spor dalı ile ilgilenen Nisa Bölükbaşı ile ilgili merak edilenler…

SURVİVOR NİSA KİMDİR?

Nisa Bölükbaşı, 2 Temmuz 1998 tarihinde Prag'da dünyaya geldi. Henüz 3 aylıkken önce annesiyle sonra yalnız yüzmeye başladı.  6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti'ndeki en iyi takımda yer aldı. O yıl da profesyonel kayak yapmaya davet edildi, ancak dağlar Prag'dan uzak olduğu için reddetmek zorunda kaldı.

Survivor Nisa kimdir Nisa Bölükbaşı kaç yaşında, nereli

Haberin Devamı

 8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başladı. Prag tenis kulübü Cibulka'da 15 yıl oynadı. 15 yaşında yüzmeyi bıraktı ve yüzme hocası oldu. Yaşamak için takım sporuna ihtiyacı vardı ve bu yüzden voleybol oynamaya başladı. Neredeyse takımın en küçüğü olarak, libero olmaya karar verdi. 2018'de Çek Cumhuriyeti'nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti. 2018'de mimarlık okumaya başladı ve bu yüzden voleybolu bırakmak zorunda kaldı. Hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine gidiyor.

BAKMADAN GEÇME!