Survivor Nisa kimdir kaç yaşında? Survivor parkurundan düşen Nisa Bölükbaşı diskalifiye mi olacak?

Güncelleme Tarihi:

Survivor Nisa kimdir kaç yaşında Survivor parkurundan düşen Nisa Bölükbaşı diskalifiye mi olacak
Oluşturulma Tarihi: Haziran 13, 2020 03:47

Survivor Nisa kimdir kaç yaşında? Survivor 2020 yarışmacılarından olan Nisa Bölükbaşı, gösterdiği mücadele ve performansıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Kırmızı takımda mücadele veren Survivor Nisa, yarışmanın son bölüm fragmanındaki görüntüsüyle ekran başındakileri korkuttu. Parkurda düşerek sakatlanan Nisa'nın yarışmaya devam edip edemeyeceği merak edenler Nisa Bölükbaşı diskalifiye mi olacak? sorusuna yanıt arıyor.

Haberin Devamı

Survivor 2020'de şampiyonluk mücadelesi devam ediyor. Gönüllüler takımında yer alan daha sonra kırmızı takıma seçilen Survivor Nisa, parkurda düşerek sakatlandı. Survivor Nisa'nın sağlık durumu ve hayatına ilişkin bilgiler son bölüm fragmanıyla gündeme geldi. Çek Cumhuriyeti'nde doğan Survivor Nisa 2 Temmuz 1998 tarihinde dünyaya geldi.

SURVİVOR NİSA KİMDİR?

Survivor Nisa olarak tanınan Nisa Bölükbaşı, 2 Temmuz 1998 tarihinde Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da dünyaya geldi. Daha 3 aylıkken önce annesiyle, sonra yalnız yüzmeye başladı.

Henüz 6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti'ndeki en iyi takımlarından birinde yüzmeye başladı, aynı sene de profesyonel olarak kayak yapmaya başladı. Yine küçük yaşlarda tenisle ilgilinen Nisa, Prag Tenis Kulübü Cibulka'da 15 yıl performans sergiledi. 15 yaşındayken yüzme hocasılığı yapmaya başladı ardından voleybol oynamaya başladı. 2018'de Çek Cumhuriyeti'nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti.

Haberin Devamı

2018'de mimarlık bölümünü kazanan Nisa Bölükbaşı, bu yüzden voleybolu bırakmak zorunda kaldı şimdilerde hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine devam ediyor.

SURVİVOR NİSA DİSKALİFİYE Mİ OLACAK?

Survivor'un 13 Haziran 2020 tarihli yeni bölümde ekrana gelecek 1. dokunulmazlık oyununda Nisa'nın parkurdan yere düşmesi ekran başındaki ve adadakileri korkuttu. Fragmanda Nisa'nın düşmesine doktorların müdahalede bulunduğu görüldü.

Nisa'nın sağlık durumu ve yarışmaya devam edip edemeyeceği Survivor'un cumartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde belli olacak.

BAKMADAN GEÇME!