Survivor Nihat Doğan kimdir? Kaç yaşındadır?

Güncelleme Tarihi:

Survivor Nihat Doğan kimdir Kaç yaşındadır
Oluşturulma Tarihi: Mart 12, 2018 18:30

Survivor Nihat Doğan kimdir sorusu birçok Survivor izleyicisi tarafından oldukça merak edilen ve araştırılan konular arasında yer almaya başladı. Daha önceden de Survivor'a katılıp adını finale yazdıran Nihat Doğan, konuşmaları ve hırsıyla dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Peki, Survivor Nihat Doğan kimdir? Kaç yaşındadır?

Haberin Devamı

13 Şubat 1976 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Nihat Doğan aslen Muşlu’dur.

On bir yaşındayken babasını kaybeden Nihat Doğan, zor bir çocukluk dönemi geçirdi. İstanbul Avcılar'da bir çay bahçesinde çalışırken müşterinin isteği üzerine şarkı söylemesiyle orada bulunan ve Almanya'da yaşayan bir ailenin teklifi ile Almanya'ya gitti. Yaklaşık 1 yıl yaşadığı Almanya'da ünlü olmayacağını düşünüp Türkiye'ye döndü.

Profesyonel müzik kariyerine 1994 yılında "Kırdın Kalbimi" adlı albüm çalışmasıyla başlayan Doğan, bu zamana kadar çeşitli müzik çalışmalarında bulundu. 2011 yılında Survivor'a katılmasıyla daha da ünlenen şarkıcı yarışmada finale kadar gelmeyi başarmış ancak birinciliği Derya Büyükuncu'ya kaptırmıştı. Nihat Doğan o dönem katıldığı yarışmada Fransız futbolcu Pascal Nouma ile yaptığı kavga ile hafızalara kazınmıştı.

Haberin Devamı

Son dönemde TV de yayınlanan magazin programlarında yorumculuk yapan Doğan, Survivor All Star yarışmasının en iddialı yarışmacıları arasında yer alıyor.

BAKMADAN GEÇME!