Survivor ne zaman final yapacak? İşte 2022 Survivor All-Star finalinde son durum

Güncelleme Tarihi:

Survivor ne zaman final yapacak İşte 2022 Survivor All-Star finalinde son durum
Oluşturulma Tarihi: Haziran 02, 2022 13:41

Survivor yarışmasında 2022 sezonu da geride kalıyor. Yarışmanın son haftalarına girdiğimiz bu dönemde vatandaşların araştırmaları hız kazandı. Peki Survivor'da sezonun finali ne zaman olacak?

Haberin Devamı

Survivor finali için sayılı günler kaldı. Heyecan dolu bir sezonla izleyenleri ekran başına toplayan Survivor yarışmasının finaline artık kısa bir süre kaldı. Büyük finalde bir isim 2022 sezonunun şampiyonu olacak. İşte, "Survivor ne zaman Final yapacak?" sorusunun yanıtı...

BU SEZON NE ZAMAN BİTECEK?

Survivor'da 2021 sezonu 129 bölüm yayınlanarak 25 Haziran 2021 tarihinde bitmişti.

Bu sezon da benzer tarihlerde final yapılacağı ön görülüyor. Bu kapsamda net bilgiler geldikçe haberimizde yer vereceğiz.

SURVİVOR'DAN EN SON KİM ELENDİ?

Büyük final için geri sayımın başladığı Survivor All Star'da heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmacı sayısının giderek azaldığı Survivor'da haftanın eleme adayları ünlülerden seçilmişti. Heyecanlı ve duygu dolu anların yaşandığı haftanın elemesinde, eleme adayları olan Anıl, Ayşe, Sema ve Batuhan'ın seyirci oylaması sonuçları belirlendi.

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı bu hafta rakiplerinden daha az SMS oyunu alarak Survivor All Star'dan elenen yarışmacının Sema olduğunu açıkladı. Büyük finale sayılı günler kala Survivor 2022 hayallerine veda eden Sema son kez duygularını dile getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!