Survivor ne zaman başlayacak? İşte Survivor 2018'e katılması kesinleşen yarışmacılar

Güncelleme Tarihi:

Survivor ne zaman başlayacak İşte Survivor 2018e katılması kesinleşen yarışmacılar
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2017 14:55

Survivor 2018 bu yıl iddialı isimlerle giriş yaptı. Şuana kadar Acun Ilıcalı tarafından açıklanan isimler arasında geçmiş yıllarda yarışmış ve büyük beğeni ile takip edilmiş yarışmacılar kadroda yerini aldı. Henüz tam kadronun açıklanmadığı Survivor'da başka hangi isimlerin olacağı merak konusu olurken, yarışmanın başlayacağı tarihte izleyen tarafından merak ediliyordu. İşte Survivor 2018'in başlyacağı tarih ve şuana kadar isimleri açıklanan yarışmacılar

Haberin Devamı

Survivor'da 2018 All Star mücadelesine katılacak olan isimler yavaş yavaş belli olurken, yarışmaya geçmiş yıllarda damga vuran yarışmacılar da şimdiden açıklanmaya başlandı. Bunların arasında şüphesiz iki şampiyonluğu bulunan Turabi şuana kadarki isim arasında en dikkat çeken yarışmacı oldu.

Bir diğer dikkat çeken ikili ise Murat Ceylan ve Hilmi Cem.. Bu ikili yarıştıkları yıl oldukça eğlenceli anlara imza atmış ve yarışmaya performanslarıyla da damga vurmuşlardı. Şuana kadar açıklanan 11 isim arasında kadınlarda da dikkat çeken yarışmacılar var. Survivor 2018'in kadın cephesinde de büyük bir çekişmenin yaşanacağı şimdiden açıklanan isimlerle birlikte tahmin ediliyor.

İLK YARIŞMACI CUMALİ AKGÜL

Survivor 2018 kadrosuna dahil olmak isteyen Cumali Akgül, Iğdır’dan İstanbul’a 50 gün boyunca yaklaşık 1600 km yol yürüyerek geldi. Cumali Akgül’ün Survivor için fiziksel olarak yeterli olmadığını söyleyen Acun Ilıcalı, Beyazıt Öztürk’ün ısrarlarına dayanamayınca “Cumali kardeşim o kadar yol yürümüş gelmiş. Bundan sonra yürüyen hiç kimseyi almayacağımızı garanti ederek kendisini Survivor’a almaya karar verdik.” açıklamasını yapmıştı.

Haberin Devamı

SURVİVOR'A GİDECEK SEKİZ İSİM ŞÖYLE

Hilmicem İntepe

Murat Ceylan

Adem Kılıççı

Nihat Doğan

Ümit Karan

Hakan Hatipoğlu

Cumali Akgül

Turabi Çamkıran

Sema Aydemir

Nagihan Karadere

Merve Aydın

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!