Survivor Gökhan kimdir? Gökhan Gözükan kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Survivor Gökhan kimdir Gökhan Gözükan kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Ocak 22, 2017 21:40

Gökhan Gözükan, Survivor 2017 yarışmasında duruşu ve fiziğiyle dikkat çekiyor. Gönüllüler takımının en dirençli isimleri arasında yer alan Gökhan Gözükan, takımı için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Peki, spor ve boks geçmişi ön plana çıkan Survivor Gökhan kimdir? İşte, Gökhan Gözükan hakkında merak edilen detaylar

Haberin Devamı

Gökhan Gözükan, ada mücadelesinde fiziğiyle dikkat çeken isimler arasında yerini alıyor. Mankenlik, vücut geliştirme, boks gibi alanlarda kendisini yetiştiren Survivor Gökhan, yarışma içerisinde etkili bir karaktere sahip olacak. Takım liderliğine de yatkın olan Survivor Gökhan, yarışmanın iddialı adayları arasında yer alıyor. Peki, Gökhan Gözükan kimdir?

Survivor Gökhan kimdir sorusu, yarışmanın başlamasıyla birlikte karakter hakkında detayların araştırılmasına aracı oldu. Gökhan Gözükan, sportif geçmişi ile izleyicileri etkileyecek. Mankenlik ve geçmişine de sahip olan Survivor Gökhan, boyu ve kilosu ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

Survivor Gökhan, 2017 gönüllüler takımında yer alan iddialı adaylar arasında bulunuyor. 'Şampiyon olacak' şeklinde yorumların geldiği Survivor Gökhan için, parkurlarda avantajlı olduğu yorumları ön plana çıkıyor.

Haberin Devamı

30 Eylül 1983 tarihinde dünyaya gelen Gökhan Gözükan, vücut geliştirme sporu ve boks alanında kendisini geliştiren Gözükan, 1.92 boyunda 82 kilodur. Bir dönem modellik de yapan Gökhan Gözükan, oyunculuk kariyerine de sahiptir.

Seda İnci isimli bale sanatçısıyla nişanlı olan Gökhan Gözükan, Kazanmak için son nefesime kadar savaşırım sözünde bulundu. Yarışmaya katılmadan önce İnstagram üzerinden paylaşımda bulunan Gökhan Gözükan, arkadaşlarının başarı dileklerini kabul etti. 

Gayrimenkul, dijital reklam, web tasarım gibi işlerle de ilgilenen yarışmacı, Beşiktaş taraftarıdır.

Gökhan Gözükan'ın yarışmacı profilinde yer alan izleyici yorumlarında, "Parkurlarda hızlısın güç seninle birlikte ünlüleri ez geç." şeklinde seyirci yorumları yer almaktadır.

 

 

BAKMADAN GEÇME!