Survivor'da ikinci yarı finalist kim oldu? Büyük final öncesi Nusret ödülü!

Güncelleme Tarihi:

Survivorda ikinci yarı finalist kim oldu Büyük final öncesi Nusret ödülü
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2018 10:32

Survivor'da büyük final öncesinde yarışmacıların karşısına sürprizler çıkmaya devam ediyor. Yarışmacılar bu akşam hem yarı finalist olmak için yarıştılar hem de Nusret ödülü için karşı karşıya geldiler. Peki, Survivor'da ikinci yarı finalist kim oldu? Nusret ödülünü kim kazandı? İşte detaylar.

Haberin Devamı

Survivor 2018'de final heyecanına adım adım yaklaşılıyor ve yarışmacılar son oyunlarda ter dökmeye devam ediyor. Dün akşam oynanan yarı final oyununda ilk yarı finalist belli olmuştu. İkinci yarı finalist ise bu akşam oynanan oyunun ardından belli oldu. Öte yandan gerilim dolu oyun öncesinde yarışmacılar moral bulmak adına Nusret ödülünde karşı karşıya geldiler. Peki, Survivor'da ikinci yarı finalist kim oldu? Nusret ödülünü kim kazandı? İşte detaylar.

NUSRET ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor büyük finaline çok az bir zaman kala yarışmacılar bekledikleri ödüle kavuştu. Survivor'ın klasikleşmiş ödüllerinden birisi haline gelen Nusret, finale çok az bir zaman kala yarışmacıların karşısına çıktı. Yarışmayı kazanacak olan yarışmacılar yanlarında bir arkadaşıyla birlikte et ziyafeti çekecekti. Ödülü erkeklerde Adem kazandı ve yanına Turabi'yi aldı. Kadınlarda ise ödülü kazanan isim Nagihan oldu o da yanına Damla'yı alarak ödül ziyafetini yaşattı.

Haberin Devamı

SURVİVOR 2018 NE ZAMAN FİNAL YAPACAK?

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın üstlendiği Survivor 2018'de finale artık çok kısa bir zaman kaldı. Yaklaşık dört aydır heyecanın hız kesmeden devam ettiği ve finale kalmak için kıyasıya mücadele edilen yarışmanın büyük finali, 29 Haziran Cuma günü Kıbrıs'ta yapılacak.

YARI FİNALE KİM KALDI?

Survivor'da büyük final öncesi oldukça kritik oyunlar sürmeye devam ediyor. Yarışmanın geçen akşam ekranlara gelen bölümünde, zorlu parkurda tüm isimler adını yarı finale yazdırmak için varlarını yoklarını ortaya koydu. İki gün üzerinden oynanacak olan yarı final oyunlarının ilki dün akşam oynandı ve yarışmacılar son ana kadar mücadele ettiler. Oynanan ilk yarı final oyununda kıyasıya rekabet yaşandı. Erkekler ve bayanlarında birbirleriyle yarıştıkları parkurda yarışmacılar atış yeteneklerini sergilemeye çalıştılar. Oynanan oyunların sonunda adını yarı finale yazdıran ilk isim Hilmi Cem İntepe oldu.

Survivor'da ikinci yarı finalist ise bu akşam oynanan oyun ardından belli oldu. Turabi oyunlara dahil olamadığı için direk eleme adayı olarak yer aldı. İkinci yarı finalist oynanan oyunların ardından Anıl oldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!