Survivor finali ne zaman? Survivor All Star'da şampiyon ne zaman belli olacak? Acun Ilıcalı canlı yayında açıkladı

Güncelleme Tarihi:

Survivor finali ne zaman Survivor All Starda şampiyon ne zaman belli olacak Acun Ilıcalı canlı yayında açıkladı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2022 20:14

Survivor finali için geri sayım devam ediyor. Yaklaşık 5,5 aydır Dominik Cumhuriyeti'nde yarışmacılar şampiyonluk için mücadele verirken sezonun son haftasına girildi. Survivor All Star'da büyük finale kısa bir süre kala Acun Ilıcalı 23 Haziran Perşembe akşamı sona kalan 6 yarışmacı ile Instagram'da canlı yayın yaptı. Ilıcalı, yayın sırasında yarışmanın final bölümünün tarihini açıkladı. Peki, Survivor finali ne zaman? İşte, All Star şampiyonunun belirleneceği büyük finalin tarihi ve detaylar.

Haberin Devamı

Survivor All Star finali için nefesler tutuldu. Yarışmacı sayısının 6'ya indiği yarışmada final rotası belli oldu. Acun Ilıcalı, perşembe akşamı Survivor yarışmacıları ile yaptığı canlı yayında, finalin tarihini duyurdu. Ilıcalı, büyük finalin tam 1 hafta sonra olacağını söyledi. Fenomen yarışmada bu hafta sonu ve hafta içi bir yarışmacının elenmesiyle final dörtlüsü kesinlik kazanacak.

SURVİVOR FİNALİ NE ZAMAN?

Survivor All Star'da büyük finale kısa bir süre kala Acun Ilıcalı, sezonun bitiş tarihine yönelik açıklama yaptı. Ilıcalı 23 Haziran Perşembe akşamı finalin tam 1 hafta sonra olacağını söyledi. Bu bilgilere göre Survivor All Star yarı finali 29 Haziran Çarşamba günü, büyük finali de 30 Haziran Perşembe günü gerçekleşecek.

Survivor finali ne zaman Survivor All Starda şampiyon ne zaman belli olacak Acun Ilıcalı canlı yayında açıkladı

Haberin Devamı

Yarışma bittikten sonra MasterChef Türkiye 2022 sezonu 1 Temmuz cuma günü Tv8 ekranlarında başlayacak.

SURVİVOR'DA KİMLER KALDI?

En son Berkan'ın elendiği yarışmada yarışmacı sayısı 6'ya indi. Bu isimler Nisa, Hikmet, Ayşe, Nagihan, Adem ve Batuhan oldu.

BAKMADAN GEÇME!