Survivor ev ödülü sahiplerini buldu! Survivor'da en son kim elendi?

Güncelleme Tarihi:

Survivor ev ödülü sahiplerini buldu Survivorda en son kim elendi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2018 09:28

Survivor ev ödülü, oynanan 'Annenize Sorduk' oyununun ardından sahiplerini buldu. İstanbul Sancaktepe'de bulunan 2+1 daireleri kazanabilmek için annelerinin sorulara hangi cevabı verdiğini tahmin etmeye çalışan yarışmacılar, hem eğlendi hem de gergin dakikalar geçirdi. Peki, elenen ismin de belirlendiği gecede Survivor ev ödülünü kim kazandı? İşte, merak edilen o detaylar

Haberin Devamı

Survivor ev hediyesi cuma akşamı heyecan dolu anlara tanık etti. İlk ödülü Anıl, Turabi ve Hakan kazanırken, son ev ödülü ise iki yarışmacı arasında paylaşıldı. Dün akşam Survivor'a damgasını vuran bir diğer olay ise elenen isim oldu. Kıbrıs hayallerinden vazgeçecek olan bir kişinin daha belirlendiği Survivor'da elenen isim adaya veda etti. İşte, Survivor'ın yeni bölüm tanıtımı ve ev ödülü ile birlikte elenen ismin de belirlendiği dün akşamdan bazı detaylar

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Kıbrıs için bireysel dokunulmazlık oyununu sürdüren yarışmacılar, mücadelelerini sürdürüyor. Parkurun heyecanıyla tökezleyen ve darbe alan Damla'nın acı çektiği yeni bölüm tanıtımında görüntülere yansıyor.

SURVİVOR'DA EV ÖDÜLÜNÜ KİMLER KAZANDI?

Haberin Devamı

'Annenize Sorduk' adlı oyunu oynayan yarışmacılar, vaat edilen evlere sahip olabilmek adına oldukça heyecanlı dakikalar yaşadı. Oyun esnasında yarışmacıların annelerine sorular soruldu ve yarışmacılar anneleri ile aynı cevabı verdikçe puan kazandı. Bu hem eğlenceli hem de zorlu oyun sonucu Anıl Berk Baki, Turabi Çamkıran ve Hakan Hatipoğlu birer ev kazanırken Murat Ceylan ve Nagehan Karadere de bir daireyi paylaştı.

Öte yandan oyun esnasından eğlenceli dakikalarda yaşandı. Hilmi Cem 'Annenize Sorduk' oyununda "Annen senin öğrenciliğine 5 üzerinden puan verse kaç verir?" sorusuna annesinin verdiği cevabı bilince büyük sevinç yaşadı. Nagehan da 'Annenize Sorduk' oyununda 'Annen en çok hangisini içmeyi sever?' sorusuna verdiği cevap nedeniyle annesine sitem etti. Adem de 'Annenize Sorduk' oyununda "Annen kaç tane aktif futbolcu ismi sayabilir?" sorusuna annesinin verdiği cevabı duyunca Ümit Karan'a isyan etti.

DAİRELER SAHİBİNİ BULDU

Survivor tarihinin gelmiş geçmiş en büyük ödülü sahiplerini buldu… Kıbrıs’taki büyük finale sayılı günler kala düzenlenen ödül oyununu kazanan yarışmacılar Nef Sancaktepe’de dört adet 2+1 dairenin sahibi oldu.

Survivor final heyecanı her geçen hafta daha da tırmanıyor. 29 Haziran’da Kıbrıs’ta final yapacak Survivor, final kadar büyük bir heyecanı da bu gece yaşattı. Survivor’da program tarihinin en büyük ödülü bu gece sahiplerini buldu.

Haberin Devamı

Büyük bir heyecana sahne olan mücadele sonunda, beş yarışmacı 2+1 dairelerin sahibi oldu. Oyun sonrasında yarışmayı kazanan Hakan Hatipoğlu, Anıl Berk Baki, Turabi Çamkıran birer daire kazanırken Murat Ceylan ve Nagihan Karadere bir daireyi paylaştı. Tüm kazanan yarışmacılar büyük bir sevinç yaşarken Survivor tarihinin en büyük ödülü de sahiplerini bulmuş oldu.

 

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ?

Survivor'da oynanan son dokunulmazlık oyunları sonrası. İlk eleme adayı Turabi olurken, Anıl, Hakan'ın adını söyledi. Nagihan ise Murat'ın adını söyleyerek haftanın eleme adaylarını belirledi. bu akşam yapılan elemede Hakan, Turabi ve Murat'tan biri elenerek adaya veda etti.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde yapılan toplu SMS oylaması sonucu eleme potasındaki isimlerden Murat Ceylan en az oyu alarak Survivor'a veda etmek zorunda kaldı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!