Survivor erzak ödülünü kim kazandı? 3 Nisan Survivor en iyiler ve erzak ödülünü kazanan takım

Güncelleme Tarihi:

Survivor erzak ödülünü kim kazandı 3 Nisan Survivor en iyiler ve erzak ödülünü kazanan takım
Oluşturulma Tarihi: Nisan 04, 2020 00:13

Survivor'un 3 Nisan akşamı ekranlara gelen bölümünde ödül oyunu heyecanı yaşandı. 35. bölümde erzak ödülünü almak için karşı karşıya gelen yarışmacılar, yine parkurda zorlu anlar yaşadı. Çekişmeli giden oyunda Barış ve Mert arasındaki mücadele ise nefes kesen anları ekranlara getirdi. Zorlu parkurdan galip gelen bir takım ise ödül oyununu almaya hak kazandı. Peki, Survivor'da erzak ödülünü kim kazandı? Survivor ödülü hangi takım kazandı? İşte, 3 Nisan Survivor erzak ödülünü kazanan takım ve son bölümde yaşananlar.

Haberin Devamı

Survivor 2020'nin 35. bölümünde Ünlüler takımı ile Gönüllüler takımı erzak oyununda karşı karşıya geldi. Gönüllüler 1-0 önde iken Barış ile Mert arasında çekişmeli mücadele yaşandı. Erzak oyununda iki yarışmacı da zorlu parkuru aynı zamanda bitirdi ve atışlara geldiler. Kıyasıya rekabetin yaşandığı gecede bir takım ödülü alarak yarışmaya motive oldu. İşte, 3 Nisan Survivor ödül oyununu kazanan takım.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Surivovor'un ekranlara gelen son bölümünde erzak yiyecek ödülü mücadelesi yaşandı. Oyundan önce seçim avantajını elde etmek isteyen takımlar parkura üçer erkek, ikişer kadın yarışmacı ile çıktı. Bayrak yarışı şeklinde takım halinde oynanan avantaj oyununda kazanan takımı son atışlar belirledi. Tereyağı, peynir,ekmek, patates, ödülünü almak için yarışmacılar ter döktü. Survivor erzak ödülünü bu hafta 10'a 6 ünlüler takımı kazandı.

Haberin Devamı

ERKEKLERDE EN İYİLER ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor'da erkeklerde haftanın en iyiler ödülü oynandı. Oyun Sercan ve Barış arasında yaşandı. Kafa kafaya giden oyun sonunda en iyiler ödülünü Barış kazandı.

KADINLARDA EN İYİLER ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

Survivor 35. bölümde performans birincileri olan Ünlülerden Aycan ile Gönüllülerden Evrim, en iyiler oyununda karşı karşıya geldi. iki arkadaşlarını daha ödüle götürmek için mücadele eden yarışmacılardan bu hafta ödülü kazanan isim Aycan oldu. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!