Survivor'da bu akşam dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte nefes kesen mücadelenin detayları

Güncelleme Tarihi:

Survivorda bu akşam dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı İşte nefes kesen mücadelenin detayları
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2017 23:53

Survivor'da bu akşam oynanan dokunulmazlık oyununda ünlüler ve gönüllüler takımı oldukça nefes kesen bir mücadeleye imza attılar. Bu akşam oynanan dokunulmazlık oyununda iki takım yarışmacıları da takımlarından bir kişinin adaya veda etmemesi adına soluksuz mücadele ettiler. Oynanan ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı eleme potasına Sabriye Şengül ve Şahika Ercümen'i çıkartmıştı. Peki, Survivor'da bu akşam dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? İşte, nefes kesen mücadelenin detayları.

Haberin Devamı

Survivor’ın yeni haftasında ilk eleme adayları dün gece belli oldu. Doğa koşulları nedeniyle denge konusunda zorluk yaşayan her iki takım da hırsla yarıştı. Survivor dokunulmazlık oyunu galibi son turda netlik kazandı. Adadaki hava koşullarının kötüleşmesi her iki takımı da zorladı. Survivor’da bu hafta dokunulmazlık oyununa Serhat’ın kazası, konseye ise Şahika ve Sabriye'nin Sema ile olan tartışması damga vurdu. Peki, Survivor eleme adayları kimler oldu? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı, eleme adayları kimler oldu? İşte, dün gece yaşananlar!

DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI

Survivor'da bu akşam oynanan dokunulmazlık oyununda ünlüler ve gönüllüler takımı oldukça hırslı yarıştılar. Su topu oynayan iki takım yarışmacıları arasında yer yer gerginlikler yaşandı. Tuğçe ve Şahika arasında yaşanan gerginlikte el kol teması yaşanması Tuğçe'ye ihtar getirdi. Yarışmada iki takım yarışmacıları da birer tur kazandı. Durum 1-1 geldi ve oyun final etabına kaldı. Final etabında gönüllüler takımı adeta rüzgar gibi esti ve dokunulmazlığın sahibi oldular. 

Haberin Devamı

ŞAHİKA İLE TUĞÇE BİRBİRİNE GİRDİ...

Survivor'ın bu akşam yayınlanan yeni bölümünde Şahika ve Tuğçe birbirine girdi. İkili arasında yaşananları seyredenler"Tuğçe diskalifiye edilebilir" dedi. Fakat Tuğçe yaşanan tartışma sonrası sadece oyun alanında ihtar aldı.

Zorlu şartlara rağmen her iki takım da mücadelesini uzun süre bırakmadı, nefes kesen yarışın sonunda kazanan takım 3. turda belli oldu. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden takım Ünlüler oldu. Böylece haftanın ilk eleme adaylarının Ünlüler arasından çıkacağı kesinleşti. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan isim ise Furkan Kızılay oldu. Sembolün sahibi olan Furkan, hem 1 hafta daha adada kalma hem de eleme adaylarından birini belirleme hakkını elde etti. Survivor’a veda eden son isim Ünlüler arasından çıkmıştı. Arka arkaya kendilerinden birinin gitmesini istemeyen Ünlüler bu nedenle gergin bir konsey yaşadı. Konseye Şahika ve Sabriye'nin Sema ile olan tartışması damga vurdu.

Haberin Devamı

ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU

Dokunulmazlık oyunu sonrası toplanan ada konseyinde bu haftanın ilk eleme adayı Sabriye oldu. İkinci eleme adayına ise dokunulmazlığı bulunan Furkan karar verdi. Furkan’ın seçtiği eleme adayı ise Şahika oldu.

 

BAKMADAN GEÇME!