Survivor 'da dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor eleme adayı kim oldu, potaya kim girdi?

Güncelleme Tarihi:

Survivor da dokunulmazlığı kim kazandı Survivor eleme adayı kim oldu, potaya kim girdi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2020 09:01

Survivor Ünlüler Gönüllüler'in yayınlanan 50. bölümünde, dokunulmazlık oyunu için yarışmacılar karşı karşıya geldi. Survivor eleme adayı kim oldu? sorusu ise, konseyde yapılan oylama sonrası belli oldu. Dokunulmazlık ve ödül oyununun beraber oynandığı gecede, eleme adayı dokunulmazlığı kaybeden takımdan seçildi. Acun Ilıcalı'nın Ünlüler takımına sert bir uyarıda bulunması ise dikkat çekti. Peki, Survivor eleme adayı kim? Survivor'da kim kazandı? İşte, Survivor 18 Nisan eleme adayı ve son bölümde yaşananların özeti.

Haberin Devamı

Survivor'un 18 Nisan Cumartesi akşamı ekranlara gelen 50. bölümünde, dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Eleme gecesi için büyük önem taşıyan oyunda, ünlüler ve gönüllüler takımı Survivor dokunulmazlığı kazanmak için kıyasıya mücadele verdi. Dokunulmazlık oyununu kaybeden takım ise konseyde toplandı ve aralarından bir kişiyi Survivor eleme potasına gönderdi. Öte yandan bu hafta Survivor'da dokunulmazlık ve ödül oyunu birleşti. Peki, Survivor kim eleme adayı oldu? Kimin adı yazıldı? Ödül oyununu kim kazandı? İşte, Survivor'da eleme potasına giren isim

SURVİVOR AVANTAJI KİM KAZANDI?

Surivor'un yayınlanan 50. bölümünde ödül ve dokunulmazlık oyunu birleştirildi. Heyecan dolu gecede, dokunulmazlık oyunu öncesi avantaj oyunu oynandı. Bayrak yarışında mücadele veren Survivor takımlarından biri kazanarak dokunulmazlık oyunu öncesi avantaj yakaladı. Survivor'da bu hafta avantaj oyununu ünlüler kazandı.

Haberin Devamı

SURVİVOR DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor'da oynan avantaj oyunu sonrası yarışmacılar dokunulmazlık oyununda karşı karşıya geçti. Heyecanlı oyunda dokunulmazlığı almak isteyen Ünlüler ile Gönüllüler, parkurda ciddi performans sergiledi. Oynanan oyunda berabere atışlar devam ederken, son anda Ünlüler takımı galip geldi. Böylece Ünlüler takımı bu hafta hem dokunulmazlık hem ödül oyununu kazandı.

SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da  dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı konseyde eleme adayını belirlemek için toplandı. Survivor gönüllüler takımı konseyde adadan gitmesini istedikleri kişinin ismini yazarak oylama yaptı. 

Yapılan oylamada Barış ve Gizem'in ismi en fazla yazılan yarışmacılardan oldu. Son oyun Barış'a çıkmasıyla, Survivor haftanın ilk eleme adayı Barış oldu. 

ACUN ILICALI'DAN ÜNLÜLERE UYARI

Dokunulmazlık için gönüllüler takımı ile karşı karşıya gelen ünlüler, oyunun yarısında 'ritmimiz bozuluyor' dedi.

Sercan Yıldırım'ın sesi yükselince duruma Acun Ilıcalı müdahale etti.

"Sorun ne merak ettim" diyerek ünlülerin yanına giden Ilıcalı, "Hepiniz oradasınız, hiçbiriniz duyduğunuzu söylemiyorsunuz. Hepiniz ayıp ediyorsunuz. Her şeyi ispat edeceğim. Bu yapılan en büyük ayıplardan" biri diye bağırdı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!