Survivor eleme adayı kim oldu 15 Mart ? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte 4. hafta performans sıralaması

Güncelleme Tarihi:

Survivor eleme adayı kim oldu 15 Mart  Dokunulmazlık oyununu kim kazandı İşte 4. hafta performans sıralaması
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2020 00:16

Survivor'un 15 Mart Pazar akşamı ekranlara gelen 20. bölümünde haftanın ikinci dokunulmazlık heyecanı yaşandı. Nefes kesen anların yaşandığı Survivor'un son bölümünde, eleme gecesi için kritik önem taşıyan haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kaybeden takımda konsey toplandı ve ilk eleme adayı yapılan oylama ile belirlendi. Berkan Karabulut ise son iki günün göz dolduran performansına imza attı. Rekabetin arttığı Survivor'da SMS sıralaması da belli oldu. Peki, Survivor eleme adayı kim oldu? Dokunulmazlık oyununu kim kazandı? İşte, Survivor eleme adayı ve 4. hafta performans sıralaması.

Haberin Devamı

Ünlüler Gönüllüler formatı ile TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor 2020'de heyecan pazar akşamı da devam etti. Dominik'te şampiyonluğa adım adım yaklaşılırken, 15 Mart akşamı yayınlanan 20. bölümde dokunulmazlık oyunu sonrası haftanın ilk eleme adayı belli oldu. Cumartesi akşamı oynanan ilk dokunulmazlık oyununu ünlüler takımının kazandığı Survivor'un yeni bölümünde nefes kesen rekabet ekran başındakileri de heyecanlandırdı. Peki, Survivor eleme potasına kim girdi? Survivor 15 Mart eleme adayı kim oldu? İşte, Survivor son bölümde yaşananlar ve haftanın ilk eleme adayı...

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor'un 20. bölümünde dokunulmazlık mücadelesi heyecanlı anlara sahne oldu. Ünlüler ve gönüllüler takımının parkurda ter döktüğü oyunun ardından bu kez yarışmacılar final dokunulmazlık oyunu için bir mücadele daha yaşandı. Oynanan oyunların ardından Survivor'da dokunulmazlığı 3'e 0 ünlüler takımı kazandı. Gecenin göz dolduran performansı ise 2 günde 6'da 5 yapan Berkan Karabulut oldu.

Haberin Devamı

ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımı eleme adayını belirlemek için konseyde toplantı.Ceyhun " O'nun için çok üzülüyorum ve O'nu İstanbul'a ailesinin yanına gönderiyorum" diyerek Cemal Can'ın ismini yazdı. 15 Mart Survivor'un son bölümünde yapılan oylama sonrası Survivor'da eleme potasına giren isim Cemal Can Cansever oldu.

SURVİVOR PERFORMANS DEĞERLENDİRMESİ

Survivor 2020'nin 4. hafta performans değerlendirmesi dokunulmazlık oyunu sonrası belli oldu. Survivor'da haftalık ve genel performans değerlendirmesi şöyle gelişti;

Survivor eleme adayı kim oldu 15 Mart  Dokunulmazlık oyununu kim kazandı İşte 4. hafta performans sıralaması

Survivor eleme adayı kim oldu 15 Mart  Dokunulmazlık oyununu kim kazandı İşte 4. hafta performans sıralaması

HAFTANIN İLK DOKUNULMAZLIĞINI KİM KAZANMIŞTI?

Survivor 19. bölümde dokunulmazlık oyununda Ünlüler ve Gönüllüler parkurda oldukça zorlu anlar yaşadı. Büyük bir heyecana sahne olan dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı 10-5 skorla kazandı.

BAKMADAN GEÇME!