Survivor Dora yemek temin ederken yakalandı! Survivor Dora kimdir, kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Survivor Dora yemek temin ederken yakalandı Survivor Dora kimdir, kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2021 16:51

Survivor Dora merak edilen isimler arasında yer alıyor. Yeni bölümde Acun Ilıcalı, Uğurtan Dora’nın oyun alanında yemek temin ederken yakalandığını açıklıyor. Peki, Survivor Dora kimdir, kaç yaşında? İşte 1984 doğumlu Dora hakkında bilgiler ve yeni bölüm fragmanı

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı yeni bölümde Survivor Dora’ya uyarıda bulundu. Ilıcalı, ‘Dora oyun alanındaki bir yemeği temin ederken yakalandı.’ Dedi. Dora’nın, ‘Yaklaşık on dakikadan fazla orda beklemem söylendi.’ cevabına Ilıcalı’nın yanıtı, ‘Bakıyorum orda yani seni bekletenler suçluya dönecek olay yavaş yavaş.’ oldu.

SURVİVOR YARIŞMACISI DORA KİMDİR?

Gönüllüler takımı yarışmacısı 7 Kasım 1984 İstanbul Şişli doğumlu. Saint Benoit Fransız ve Sakıp Sabancı Anadolu Lisesini tamamladıktan sonra İzmir’deki Dokuz Eylül Üniversitesi’nin lisans bölümünü kazandı.

Çeşitli spor dallarıyla ilgilenen Uğurtan Dora’nın sutopu, jimnastik, kürek, basketbol, ve fitness gibi birçok farklı dalda deneyimi bulunuyor. Lisanslı basketbol geçmişi olan Uğurtan Dora, aynı zamanda Fas, Cezayir, Tunus ve İran’da IMMİB ticaret heyeti ve bakanlar kurulu adına tercümanlık yaptı.

Haberin Devamı

2013-2018 yıllarında özel bir firmada yöneticilik görevini üstlenen Uğurtan Dora’nın oyunculuk deneyimi de var. Uğurtan Dora, bu zamana kadar 50’dan fazla reklamda rol almıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!