Survivor Dora kimdir, kaç yaşında? Uğurtan Dora hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Survivor Dora kimdir, kaç yaşında Uğurtan Dora hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2021 14:30

Survivor yarışmacısı olan Dora merak edilen isimlerden biri. Gönüllüler takımında yer alan Uğurtan Dora’nın kaç yaşında ve nereli olduğu merak ediliyor. İşte 7 Kasım 1984 doğumlu, 50’dan fazla reklamda rol alan Survivor yarışmacısı Dora hakkında bilgiler...

Haberin Devamı

Dora, Survivor 2021’de Gönüllüler takımı yarışmacıları arasında bulunuyor. Yarışmacı, Sancakay ile yaşadığı tartışmalar ile gündemde. Uğurtan Dora’nın sutopu, jimnastik, kürek, basketbol, ve fitness gibi birçok farklı dalda deneyimi bulunuyor.

SURVİVOR YARIŞMACISI DORA KİMDİR?

Gönüllüler takımı yarışmacısı 7 Kasım 1984 İstanbul Şişli doğumlu. Saint Benoit Fransız ve Sakıp Sabancı Anadolu Lisesini tamamladıktan sonra İzmir’deli Dokuz Eylül Üniversitesi’nin lisan bölümünü kazandı.

Çeşitli spor dallarıyla ilgilenen Uğurtan Dora’nın sutopu, jimnastik, kürek, basketbol, ve fitness gibi birçok farklı dalda deneyimi bulunuyor. Lisanslı basketbol geçmişi olan Uğurtan Dora, aynı zamanda Fas, Cezayir, Tunus ve İran’da IMMİB ticaret heyeti ve bakanlar kurulu adına tercümanlık yaptı.

Haberin Devamı

2013-2018 yıllarında özel bir firmada yöneticilik görevini üstlenen Uğurtan Dora’nın oyunculuk deneyimi de var. Uğurtan Dora, bu zamana kadar 50’dan fazla reklamda rol almıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!