Cemal Can Canseven nereli? Survivor Cemal Can Canseven kimdir ve kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Cemal Can Canseven nereli Survivor Cemal Can Canseven kimdir ve kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2020 11:08

Survivor yarışmacıları arasında yer alan Cemal Can Canseven, performansı ve samimi tavırları ile izleyicinin beğenisini kazandı. TV 8’de ekrana gelen yarışmada Gönüllüler Takımı’nda bulunan başarılı yarışmacı, sosyal medya fenomeni Danla Bilic ile olan yakınlığı ile de tanınıyor. Peki Cemal Can Canseven kimdir, nereli? İşte Cemal Can Canseven'in hayatı ile ilgili merak edilenler...

Haberin Devamı

Survivor yarışmacılarından olan Cemal Can Canseven, parkurda gösterdiği performanslar ve yarışmacı arkadaşları ile girdiği diyaloglarla dikkatleri üzerine çekiyor. Survivor 2020 Ünlüler-Gönüllüler yarışmacıları arasında yer alan Cemal Can Cansever'in hayatı ve biyografisi son günlerde merak konusu oldu. Peki, Survivor Cemal Can Canseven kimdir ve kaç yaşında? Cemal Can Canseven nereli?

 CEMAL CAN CANSEVEN KİMDİR?

İzmir doğumlu olan Cemal Can Canseven, 24 yaşındadır. Annesi Rizeli olan Canseven’in babası Selanik göçmenidir. 9 yaş büyük küçük annem dediği bir ablası var. Liseye kadar olan eğitimini İzmir'de tamamladı. Üniversite vesilesiyle İstanbul'a geldi. İstanbul'da Yeditepe Üniversitesi Reklam Tasarımı ve İletişim bölümünü okumaya başladı. Arkadaşının bir tavsiyesi üzerine okulunu dondurup İstanbul DJ Academy'de DJ’lik eğitimi almaya başlamış ve daha sonra bu alanda uzmanlaşmıştır.

Haberin Devamı

Sosyal medyanın sevilen isimlerinden olan Danla Bilic’in yakın arkadaşıdır.

Cemal Can Canseven nereli Survivor Cemal Can Canseven kimdir ve kaç yaşında

BAKMADAN GEÇME!