Survivor Berkan kimdir, kaç yaşında? İşte Berkan Karabulut'un hayatı

Güncelleme Tarihi:

Survivor Berkan kimdir, kaç yaşında İşte Berkan Karabulutun hayatı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2020 00:08

Survivor Berkan, yarışmanın son bölümüyle beraber izleyicilerin gündemine geldi. Survivor ünlüler takımında mücadele veren Berkan Karabulut, Dominik'te şampiyonluk için mücadele verirken, iddiasıyla da dikkatleri üzerine topluyor. Peki, Survivor Berkan kimdir, kaç yaşında? İşte, merakla araştırılan Survivor Berkan Karabulut'un hayatı ve biyografisi.

Haberin Devamı

Survivor 2020 sezonuna sonradan dahil olan Berkan Karabulut, birleşme partisine kalmayı başaran isimlerden biri oldu. Berkan Karabulut, sakatlığı olan iki ismin diskalifiye olması ardından Ünlüler takımına katıldı.Yarışmaya kısa sürede uyum sağlayan Berkan Karabulut, başarılı bir performans sergiliyor. Peki, Survivor Berkan kimdir, kaç yaşında? Berkan Karabulut hakkında bilgiler

Survivor 2020 Ünlüler takımında yer aldıktan sonra birleşme ardından bireysel olarak mücadele edecek olan Berkan Karabulut, 23 Eylül 1994 tarihinde Yugoslav bir ailenin üçüncü çocuğu olarak İstanbul'da dünyaya geldi. Sık sık okul değiştiren Berkan, bunun nedeninin her sene en iyi basketbol takımı neredeyse oraya yönelmesi olduğunu ifade ediyor. 

7 yaşında futbola başlayan Berkan Karabulut, sonrasında da birçok spor dalıyla ilgilendi. İstanbul'un en iyi takımlarında basketbol oynadı. 2 sene A takım seviyesinde profesyonel olarak oynandıktan sonra üniversiteye girip 2013 yılında fitness eğitmenliğine başladı. 1,5 sene Bellevue Residance'da eğitmenlik yaptıktan sonra bir tanıdığıyla ortak olarak Kuruçeşme'de spor stüdyosu açtı. 25 Aralık 2015'te ise kendi spor salonunu açtı. 4 seneyi aşkın süredir Dublex Bahçeli bir stüdyo çalıştırıyor.

Haberin Devamı

Berkan Karabulut, Survivor 2020'ye katılma nedenini ise şu sözlerle anlatıyor:

"4 senedir kendimce bir çok şekilde emek verip aslında her defasında karşılığını aldığımı düşündüğüm ve bana başından beri inanılmaz motivasyon sağlayan Survivor mücadelesinde son noktalardayım bu yarışta zorlukları göğüsleyebileceğime ve yılmadan kendi yolumu takip edebilecek güce sahip olduğuma eminim.

Kolumda 2 sene önce yaptırdığım bir dövmem var, Fransızca “neden başladığını asla unutma“ yazıyor. Onun üstünde de bir koi balığı var. Bunun anlamı Japon efsanesine göre ters akıntıya karşı giden bir nehirde azmi ve kararlılığı sayesinde nehrin sonuna ulaşıp ejderhaya dönüşen bir balık ."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!