Survivor Barış kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Barış Özbek'in hayatı ve biyografisi

Güncelleme Tarihi:

Survivor Barış kimdir, kaç yaşında, nereli Survivor Barış Özbekin hayatı ve biyografisi
Oluşturulma Tarihi: Mart 11, 2021 23:45

Survivor Barış'ın hayatı yarışmanın son bölümünde gündeme geldi. Ünlüler takımında yer alan ve bir süredir sağlık sorunları yaşayan Survivor yarışmacısı Barış Özbek'in diskalifiye olup olmayacağı izleyenler tarafından merak konusu oldu. Futbolu geçtiğimiz yaz bırakan, Galatasaray, Trabzonspor, Kayserispor ve Fatih Karagümrük'te forma giyen Barış Özbek, parkurlarda gösterdiği performansı ile adından söz ettiriyor. Peki, Survivor Barış kimdir? İşte, Survivor Barış Özbek'in biyografisi ve hayatı ile ilgili merak edilenler.

Haberin Devamı

Survivor Barış Özbek dikkatleri üzerine toplamaya devam ediyor. Kısa süre önce yarışmacı arkadaşları ile tartışma yaşayan ve rahatsızlığı nedeniyle müşaade altında olan Barış Özbek'in yarışmadaki akıbeti konseyde belli olacak. Futbola, Almanya’da BG Schwerin altyapısında başlayan Survivor Barış, geçtiğimiz sezonun sonunda futbolculuk kariyerine son verdi.

SURVİVOR BARIŞ KİMDİR?

Survivor ünlüler takımının dikkat çeken isimleri arasında bulunan Barış Özbek, 1986 yılında dünyaya geldi. İsmini ilk kez 2007-2008 sezonunda Galatasaray’a transfer olmasıyla duyuran Barış Özbek, o dönem birlikte forma giydiği Serkan Çalık ile birlikte adını geniş bir kitleye duyurdu. Barış Özbek, verdiği bir röportajda, ailesinin yıllar önce Ankara’dan Almanya’ya yerleştiğini, babasının madenci olduğunu annesinin ev hanımı olduğunu açıklamıştı.

Haberin Devamı

Survivor Barış kimdir, kaç yaşında, nereli Survivor Barış Özbekin hayatı ve biyografisi

Futbola, Almanya’da BG Schwerin altyapısında başlayan Barış Özbek, 2003-2004 yılında Tus Hordel’de forma giydi ve 2005 yılında da Rot-Weiss Essen altyapısına dahil oldu. Burada 2 yıl boyunca A takım forması giydi. Barış Özbek, uzun süre birlikte olduğu Minecan Beyazadam ile 2012 yılında nikah masasına oturdu. Çiftin Barışcan Özbek adında bir oğlu var.

BAKMADAN GEÇME!