Survivor Barış kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Barış Murat Yağcı'nın biyografisi

Güncelleme Tarihi:

Survivor Barış kimdir, kaç yaşında, nereli Survivor Barış Murat Yağcının biyografisi
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2020 21:59

Survivor 2020 yarışmasında mücadele eden Barış Murat Yağcı, zorlu parkurlarda gösterdiği performanslar ile adından söz ettiriyor. Yarışmacı arkadaşları ile girdiği polemiklerle de dikkatleri üzerine çeken Survivor Barış'ın hayatı izleyenler tarafından merak konusu oldu. Peki, Survivor Barış kimdir, kaç yaşında, nereli ? İşte, Survivor Barış Murat Yağcı'nın biyografisi ve hayatıyla ilgili merak edilen bilgiler.

Haberin Devamı

Survivor Ünlüler takımı yarışmacısı olan Barış Murat Yağcı modellik ve oyunculuk kariyeri ile televizyon dünyasında ses getiren isimlerden. Survivor 2020'de iddialı olduğunu ifade eden Survivor Barış, güçlü fiziği ile dikkat çekiyor. İşte, Survivor Barış kimdir, kaç yaşındadır sorusunun yanıtını merak edenler için Survivor ünlüler takımı yarışmacısı Barış Murat Yağcı'nın hayatıyla ilgili detaylar.

SURVİVOR BARIŞ MURAT YAĞCI KİMDİR?

Barış Murat Yağcı, 1991 yılında İzmir’de doğmuştur. Eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde eğitimine ikinci kez devam etmektedir.

Hayatının dönüm noktası olan Efes Pilsen Spor Klübünde profesyonel olarak basketbol oynamıştır. Sakatlandıktan sonra basketbol hayatına veda etmek zorunda kalan Barış Murat Yağcı, bir dönem modellik yapmıştır.

Haberin Devamı

Best Model of Turkey yarışmasına katıldı ve birinci seçildi ve oyunculuk eğitimi aldı. İlk dizisi olan Kocamın Ailesi’yle oyunculuk kariyerine adım attı.
Daha sonra Kiralık Aşk dizisinde Eymen karakterini canlandırdı ve yavaş yavaş tanınmaya başlandı.

Son olarak Şevkat Yerimdar dizisinde Bora karakterini canlandırdı.

 

BAKMADAN GEÇME!