Survivor Barış kimdir, kaç yaşında? Barış Murat Yağcı nereli?

Güncelleme Tarihi:

Survivor Barış kimdir, kaç yaşında Barış Murat Yağcı nereli
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2020 17:23

Barış Murat Yağcı, Survivor 2020’nin sevilen isimleri arasında bulunuyor. Barış Murat Yağcı kimdir, kaç yaşında? soruları araştırılıyor. TV 8’de ekrana gelen yarışmada Ünlüler Takımından Gönüllüler Takımına geçen Barış Murat Yağcı, başarılı performansı ile dikkat çekiyor. İşte 1991 yılında İzmir’de dünyaya gelen Barış Murat Yağcı ile ilgili merak edilenler…

Haberin Devamı

Survivor Barış Murat Yağcı merak edilen isimler arasında yer alıyor. Survivor Barış kimdir, nereli? TV 8’de yayınlanan yarışmada çeyrek final heyecanı başladı. Çeyrek final ve yarı finalin ardından Survivor 2020’nin kazananı belli olacak. Ünlüler Takımından Gönüllüler Takımına geçen Barış Murat Yağcı, yarışmanın favori isimleri arasında yer alıyor. Peki Survivor Barış kimdir, kaç yaşında?SURVİVOR BARIŞ MURAT YAĞCI KİMDİR?

Barış Murat Yağcı, 1991 yılında İzmir’de doğmuştur. Eğitimini Bahçeşehir Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde tamamladıktan sonra Anadolu Üniversitesi Spor Yönetimi bölümünde eğitimine ikinci kez devam etmektedir.

Hayatının dönüm noktası olan Efes Pilsen Spor Klübünde profesyonel olarak basketbol oynamıştır. Sakatlandıktan sonra basketbol hayatına veda etmek zorunda kalan Barış Murat Yağcı, bir dönem modellik yapmıştır.

Haberin Devamı

Survivor Barış kimdir, kaç yaşında Barış Murat Yağcı nereli

1.92 cm gibi uzun bir boya sahip olan genç yarışmacı Best Model of Turkey yarışmasına katıldı ve birinci seçildi ve oyunculuk eğitimi aldı. İlk dizisi olan Kocamın Ailesi’yle oyunculuk kariyerine adım attı.

Daha sonra Kiralık Aşk dizisinde Eymen karakterini canlandırdı ve yavaş yavaş tanınmaya başlandı.

Son olarak Şevkat Yerimdar dizisinde Bora karakterini canlandırdı. Barış Murat Yağcı, oyuncu Birce Akalay'ın kuzenidir.

BAKMADAN GEÇME!