Survivor Aycan Yanaç kimdir? Survivor Aycan kaç yaşında ve nereli?

Güncelleme Tarihi:

Survivor Aycan Yanaç kimdir Survivor Aycan kaç yaşında ve nereli
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2020 19:23

Survivor yarışmacılarından olan Aycan Yanaç, adada gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Ünlüler Takımı ve Gönüllüler Takımı arasında yaşanan mücadeleler izleyiciler tarafından heyecanla takip edilirken, Aycan Yanaç'ın hayatı ve Aycan Yanaç'ın ailesi de merak konusu oldu. Peki, Survivor Aycan Yanaç kimdir? Survivor Aycan kaç yaşında ve nereli? İşte, Survivor Aycan'ın hayatıyla ilgili ayrıntılar...

Haberin Devamı

Survivor 2020'nin Ünlüler yarışmacısı Aycan Yanaç, gerek performansı gerekse SMS sıralamasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Survivor 2020'de iletişim ödülü sırasında arkadaşıyla şifreli konuşan Aycan Yanaç uzun süre konuşulmuştu. Survivor Aycan kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor Aycan Yanaç hakkında bilgiler...

 Aycan Yanaç, 21 Kasım 1998 yılında Almanya'nın Nünberg şehrinde dünyaya geldi. Futbola Nünberg ile başlamış ve daha sonra Köln’de devam etti. Türkiye kadın U-19 takımına kabul edilen Aycan Yanaç, ilk kez 4 Ağustos 2015'te Bosna-Hersek'e karşı UEFA Geliştirme Turnuvası maçında oynadı.

2016 UEFA 19 Yaş Altı Kadınlar Şampiyonası elemelerinin iki maçında yer alan Ayca Yanaç, 7 Nisan 2018'de Estonya ile dostluk maçında Türkiye kadın milli takımına ilk kez çağrılmıştır.Ülkemizde A Milli Kadın Futbol Takımı'nda forma giyen sporcu, forvet mevkisinde oynamaktadır.

Haberin Devamı

Aycan Yanaç, Milli Takım'a alınacak mı?

Survivor'da inişli çıkışlı günler geçiren ve iki hafta önce kazandığı iletişim oyununda arkadaşıyla gerçekleştirdiği şifreli konuşmaları çözülen Aycan Yanaç'a bir şok daha geldi. A Milli Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Necla Güngör, Aycan Yanaç'ın yeniden milli takımda forma giyip giyemeyeceğine ilişkin soruya gündeme oturan bir cevap verdi:

"Ben de size soruyorum, daha doğrusu izleyenlere soruyorum: Koronavirüs ortaya çıkmasaydı, biz Rusya, ardından da Kosova ile iki maç yapacaktık.Aycan bu süreçte de Survivor'da olacaktı. Siz bir teknik direktör olsanız, yarışmadan Aycan'ı çağırıp milli takıma alır mıydınız? Adaletli bir antrenör olduğumu düşünüyorum. Benim oyuncularım burada kan ter içinde antrenman yaparken, milli takım maçlarına kanalize olmuşken, bütün konsantrasyonlarını maça vermişken yarışmaya giden bir Aycan'ı alır mıyım.. onu çok zannetmiyorum."

BAKMADAN GEÇME!