Survivor Adem kimdir, kaç yaşında, nereli? Adem Kılıçcı hakkında bilgiler

Güncelleme Tarihi:

Survivor Adem kimdir, kaç yaşında, nereli Adem Kılıçcı hakkında bilgiler
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2022 16:15

Survivor Adem merak edilen isimler arasında yer alıyor. Survivor 2022 kadrosunda yer alan Adem Kılıçcı dün akşam kolyenin sahibi olarak Survivor 1. eleme adayını belirledi. Peki, Survivor Adem kimdir, kaç yaşında, nereli?

Haberin Devamı

Survivor Adem’in kaç yaşında ve nereli olduğu araştırılıyor. TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor’da finale az bir zaman kala izleyiciler yarışmacılar hakkındaki araştırmalarını hızlandırdılar. Dün akşam haftanın ilk eleme adayını belirleyen Survivor Adem, 1986 doğumludur.

SURVİVOR ADEM KİMDİR?

1986 doğumlu olan Adem Kılıçcı, Ağrı’da dünyaya gelmiştir. Ağrılı olan Adem küçük yaşlarından itibaren boksla ilgilenmektedir.  Survivor Adem’in baba tarafı Kafkaslardan Ağrı'ya göçmüştür, anne tarafı ise Erzurumludur.

21 yaşına kadar Ağrı’da kalmış, daha sonra İstanbul’a gelmiştir. Bu yıllarda harçlığını çıkarmak için su ve limonata sattığını söyleyen Survivor Adem, aynı zamanda beden eğitimi öğretmenliği de yapmaktadır. Başarılı yarışmacı, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi mezunudur.

Haberin Devamı

2004 yılında Antalya'da düzenlenen Dünya Boks Şampiyonasında gümüş madalya kazanmıştır.

2007 Chicago'nun ev sahipliğini yaptığı 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalya, 2009 Akdeniz Oyunlarında gümüş madalya,  2011 Büyükler Avrupa Şampiyonası'nda Gümüş Madalya,  2013 Akdeniz Oyunlarında Altın madalya kazanmıştır.

2017 yılında Survivor kadrosuna ünlüler takımında yarışan başarılı isim yarışmayı ikincilikle tamamladı. 2018 yılında ise Survivor All Star şampiyonu olmuş, daha sonra Bizim Semtin Çocukları filminde rol almıştır.

BAKMADAN GEÇME!