Survivor 67. yeni bölüm fragmanı yayında: Gerginlik büyüyor! Survivor'da dün kim kazandı?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 67. yeni bölüm fragmanı yayında: Gerginlik büyüyor Survivorda dün kim kazandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2020 08:26

Her geçen gün adrenalin dozu artan Survivor'da dün akşam kazanan takım villada 80'ler partisinin keyfini sürme hakkını elde etti. Parkurlarda her iki takım oyuncuları arasında bazı sürtüşmeler yaşandı. Dünkü son bölümün ardından yayımlanan 67. yeni bölüm fragmanında da gerginliklerin yaşandığı gözlendi. Berkan ile Yunus Emre arasındaki tartışman alevlenirken, arkadaşları araya girerek seviyenin artmasına engel oldu. Peki, Survivor'da dün akşam kim kazandı ve 67. bölüm fragmanına neler yaşanıyor? İşte, o detaylar

Haberin Devamı

TV8 ekranlarının yarışma programı Survivor 2020'nin 66. bölümünde ödül oyunu heyecanı vardı. Haftanın iki dokunulmazlık oyununun ardından bugünkü bölümdeki ödül oyunu için kıyasıya rekabet vardı. Her zaman olduğu gibi oyundan önce ikişer kadın ve erkek oyuncu ile avantaj oyununa çıktılar. Peki, Survivor'da ödül oyununu hangi takım kazandı?

Survivor'ın dün akşam ekranlara gelen 66. bölümünde ödül oyunu oynandı. Ödül oyununda karşı karşıya gelen her iki takım da kazanmak için kıyasıya mücadele etti.

HANGİ TAKIM KAZANDI?

Takım olarak bayrak yarışı şeklinde oynanan avantaj oyununda kazanan Ünlüler oldu. Böylece Survivor’da ödül oyununda Ünlüler takımı, yarışacakları rakiplerini seçme şansını elde ettiler.

Ödül oyununda kazanan; Villa- 80'ler partisi- menüyü kendilerinin belirlediği yemeği almaya hak kazanacaktı. Büyük rekabetin olduğu oyunu kazanan Gönüllüler oldu.

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜM FRAGMANINDA GERGİNLİK

İki takımın iletişim ödülü için oynadığı futbol müsabakasında Yunus Emre ile Berkan arasında gerginlik yaşandı. 

İKİNCİ ELEME ADAYI KİM OLDU?

Ünlüler takımı dokunulmazlık oyununu kaybedince ikinci eleme adayı olarak belirleyecekleri isimde bir strateji geliştirdi. Buna göre ikinci eleme adayı olan isim, her hafta SMS oylamasında birinci olan Mert olarak açıklandı. 

İLK ELEME ADAYI KİM OLMUŞTU?

Survivor'un cumartesi akşamı ekranlara gelen 64. bölümünde, Ünlüler Gönüllüler takımı dokunulmazlığı kazanmak için sıkı mücadele verdi. Her iki takım da dokunulmazlığı kazanıp akşama yapılacak ada konseyini rahat geçirmek isterken eleme adayı çıkarmamak için parkurda ter döktü.

Ersin'in atışlardaki başarısı ise Survivor dokunulmazlık oyununa heyecan kattı. Oynanan oyun sonunda Survivor dokunulmazlık oyununu 10-8 skorla kazanan takım Ünlüler oldu.

Survivor'da dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımı eleme adayını belirlemek için konseyde toplandı. Gönüllüler takımında yarışmacılar kimin ismini yazdı? sorusu gecenin sonunda belli oldu. Yapılan oylama sonunda Survivor 2 Mayıs eleme adayı Berkan oldu.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!